ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει τη θέση στο αεροπλάνο που πρέπει πάντα να αποφεύγετε

Aεροσυνοδοί μεγάλων αεροπορικών εταιρειών μοιράστηκαν τις κορυφαίες ταξιδιωτικές συμβουλές και τα κόλπα τους

Σας έχει τύχει ποτέ να περιμένετε πολύ ώρα την εξυπηρέτηση ή το φαγητό στο αεροπλάνο; Λοιπόν, το πού κάθεστε μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο σε αυτό.

Παρόλο που πολλοί υποθέτουν ότι το να κάθεστε στη μέση του αεροπλάνου σημαίνει ένα καλύτερο ταξίδι - πιο μακριά από τις μυρωδιές της τουαλέτας - μπορεί στην πραγματικότητα να σημαίνει ότι θα φάτε τελευταίοι.

Τώρα, αεροσυνοδοί μεγάλων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Virgin Atlantic, η TUI, η EasyJet και η British Airways, μοιράστηκαν τις κορυφαίες ταξιδιωτικές συμβουλές και τα κόλπα τους - συμπεριλαμβανομένου του πώς να διασφαλίσετε ότι δεν θα περιμένετε πολύ για το τσάι ή το γεύμα σας στο αεροπλάνο.

Το πλήρωμα αποκάλυψε ότι η σειρά 11 πρέπει να αποφεύγεται από τους ταξιδιώτες, καθώς είναι συνήθως η μεσαία σειρά του αεροπλάνου και οι αεροσυνοδοί σερβίρουν από πίσω προς τα εμπρός και συναντιούνται στη μέση.

Η Tara, αεροσυνοδός σε πτήσεις μικρών αποστάσεων για την TUI, δήλωσε στη Velloy: «Εάν σκοπεύετε να πάρετε ποτό ή σνακ από το μπαρ σε μια πτήση μικρών και μεσαίων αποστάσεων, τότε το να κάθεστε προς τα εμπρός ή προς τα πίσω είναι ο καλύτερος τρόπος». 

Ένα άλλο μέλος του πληρώματος πρόσθεσε ότι το να βρίσκεστε στη μέση σημαίνει επίσης ότι βγαίνετε τελευταίοι από το αεροπλάνο, καθώς αποβιβάζεστε από το μπροστινό και το πίσω μέρος.

«Οι θέσεις 11A και 11F συγκεκριμένα είναι απαγορευτικές, καθώς είναι πιο πιθανό να κάθεστε στο παράθυρο, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να αποβιβαστείτε μόλις φτάσετε στον προορισμό σας», πρόσθεσε η Tara.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση