ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με αυτό το απίθανο τρικ θα χωρέσεις τα ψηλά ποτήρια στο πλυντήριο πιάτων σου

Το viral βίντεο στο TikTok

Το TikTok αποτελεί πλέον μεγάλη πηγή έμπνευσης όπου μπορείς να βρεις άπειρα trends, τρικ και hacks σχεδόν για όλους τους τομείς της ζωής και της καθημερινότητας.

Ειδικά, όσον αφορά στο σπίτι, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί πραγματικό «χρυσορυχείο» με ιδέες και τρόπους που λύνουν τα χέρια.

Έτσι, μια TikToker έγινε viral αφού μοιράστηκε τον απίθανο και άγνωστο τρόπο που ανακάλυψε στο πλυντήριο πιάτων της όσον αφορά στα ποτήρια που δεν χωρούν στο πάνω συρτάρι.

Η χρήστρια του TikTok με το όνομα @hotdogsilly, περιέγραψε τις λεπτομέρειες σε ένα βίντεο του TikTok που κοινοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2021, το οποίο όμως επανεμφανίστηκε ενόψει των εορτών.

Μάλιστα, το βίντεο που έχει γίνει viral έχει 14,8 εκατ. προβολές, χιλιάδες σχόλια και likes.

Δείτε το viral βίντεο στο TikTok:

@hotdogsilly #duet with @frunpalandet86 SHOOK @cirah33 #fyp ♬ Hard Times - Paramore

Το βίντεο δείχνει στην αρχή κάποιον να προσπαθεί να τοποθετήσει ένα ψηλό ποτήρι κρασιού στο επάνω συρτάρι του πλυντηρίου πιάτων.

Ωστόσο, το ποτήρι είναι πολύ ψηλό για να χωρέσει και εμποδίζει το κλείσιμο της πόρτας του πλυντηρίου πιάτων.

Το τρικ για να χωρέσουν τα ψηλά ποτήρια στο πλυντήριο πιάτων /Φωτογραφία: TikTok

Ωστόσο, το άτομο λύνει το πρόβλημα γυρίζοντας έναν διακόπτη στο εσωτερικό της σχάρας που το χαμηλώνει κατά αρκετά εκατοστά. Η ρύθμιση του ύψους επιτρέπει στο μεγάλο ποτήρι να χωράει στο επάνω συρτάρι και στην πόρτα του πλυντηρίου πιάτων να κλείνει σωστά.

Η TikToker έμεινε με το στόμα ανοιχτό από το απίθανο κόλπο και πήγε στο δικό της πλυντήριο για να ανακαλύψει ότι μπορεί να το κάνει και η ίδια, απλώς γυρνώντας τον διακόπτη και χαμηλώνοντας τη σχάρα. Με αυτόν τον τρόπο, χωρούν και πιο μεγάλα ή ψηλά αντικείμενα, όπως πιάτα και ποτήρια.

Το τρικ για να χωρέσουν τα ψηλά ποτήρια στο πλυντήριο πιάτων /Φωτογραφία: TikTok

«Όλοι μου η ζωή είναι ένα ψέμα», έγραψε η ίδια στην περιγραφή του βίντεο. Οι χρήστες του TikTok ξετρελάθηκαν με το άγνωστο αλλά χρήσιμο τρικ και πλημμύρησαν με σχόλια το βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

«Χαίρομαι πολύ που το δημοσιεύσατε. Δεν μπορούσα να το καταλάβω πριν!!!!!», έγραψε ένας ενώ πολλοί το χαρακτήρισαν ως ένα τρικ που τους αλλάζει τη ζωή. Ωστόσο ένας άλλος που δεν ενθουσιάστηκε με την αποκάλυψη, έγραψε: «Κανείς δεν διάβασε το εγχειρίδιο;».

Πηγή: iefimerida 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση