ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

#MediaBlog Το άδοξο τέλος της επανάστασης και η παρέα που διαλύθηκε

Η παρέα ξίπαιξε. Το παρέα μου έγινε... ξιπαρεού.

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Η παρέα διάλυσε και μάλιστα άδοξα. Όχι χωρίς πίκρα και Το "Παρέα mou" του OMEGA κόπηκε κακήν-κακώς και μάλιστα ατάκα και επί τόπου!

Με μια λιτή ανακοίνωση η διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού ενημέρωσε πως εκπομπή τερματίστηκε επειδή δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του καναλιού.

Αποτελεί προπομπό και για άλλους "μπαμ - μπαμ" τερματισμούς...

-  Η παρέα ξίπαιξε. Το παρέα μου έγινε... ξιπαρεού.

Στο OMEGA πάντως συζητείται έντονα η δραστική αντίδραση του σταθμού. Κάποιοι δεν κρύβουν τους φόβους τους ότι αποτελεί προπομπό και για άλλους "μπαμ - μπαμ" τερματισμούς...

Το σίγουρο είναι πως ο τερματισμός της "Παρέα mou" αναβάθμισε την Χαριτίνη Ηλιάδου σε φιλόσοφο! Αν και κάποιοι θεωρούν πως η εμπειρία της στο OMEGA μάλλον της έδωσε γνώσεις ναυπηγικής και εμπειρίες ναυαγοσωστικής...

Διαβάστε τι έγραψε στο instagram: "Ένα καράβι που πλέει μόνο του στο πέλαγος, χωρίς μηχανικό, χωρίς αρμόδιο καπετάνιο, χωρίς κουπιά, δεν έχει καμία ελπίδα. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε κουπιά απ' τα κατάρτια αλλά τα πήρε το κύμα. Μετά η τρικυμία δεν άργησε να φανεί. Το καράβι βούλιαξε, οι άνθρωποι όμως σώθηκαν. Και είναι ο άνθρωπος που έχει σημασία, όχι το καράβι!".

Ήταν τελικά το "Παρέα mou" η αρχή μιας επανάστασης που έμεινε στη μέση; 

Γιατί η Χαριτίνη μεταξύ άλλων έγραψε: "Η πρώτη μέρα μας βρήκε ιδεαλιστικά να συζητάμε τι θέλουμε να αλλάξουμε στην τηλεόραση"
Είναι οι Τσαλακός και Χάσικος οι μεγάλοι εχθροί της αλλαγής που δεν ήρθε ποτέ;

Τελικά δεν ήταν έξτρα κιλά αυτό που είδα στο πρόσωπο και το σώμα της Αριστοτέλους. Ήταν μια νέα εγκυμοσύνη! Ευτυχώς δηλαδή, να μην έχουμε και εδώ επανάληψη του φαινομένου με τα ρατσιστικά σχόλια για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η δεύτερη εθνική εγκυμοσύνη της εθνικής τηλεπαρουσιάστριας της Κύπρου αναμένεται να προβληθεί δεόντως από τα ΜΜΕ και στα social media. Και έχουμε χαρούμενες στιγμές να περιμένουμε μέχρι τη γέννα και τη βάφτιση.

Εκείνο που αναγνωρίζω στην Χριστιάνα είναι ότι κατάφερε να εξουδετερώσει και παπαράτσι και κουτσομπόλες στα social. Τους προλαβαίνει πάντα και δίνει αυτή όλες τις ειδήσεις που την αφορούν. Σε αποκλειστικότητα!

Προσωπικά έχω να περιμένω με αγωνία τη στιγμή που η Χριστιάνα θα δημοσιοποιήσει στα social τη σκηνή να μαζεύει αβγά σε κοτέτσι και με το δεύτερο παιδάκι της.

Ποια σειρά αναγνωρίστηκε και επίσημα ως "ο αδύναμος κρίκος" στο ΡΙΚ;

Αν και δεν μετράει ούτε ένα μήνα ζωής η σειρά κινδυνεύει να έχει την τύχη του καραβιού της Χαριτίνης. Μέχρι το τέλος του χρόνου κι αν αντέξει... Τα ποσοστά έπεσαν στο υπόγειο και κάποιοι στα ανώγια του ιδρύματος ξεσκονίζουν τα συμβόλαια για να στηρίξουν και νομότυπα το κόψιμο...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρύσανθος

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X