ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Μια τηλεπαρουσιάστρια, ένας σταρ και μια ξεπέτα

Ξανά μανά

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Ξανά μανά

Ξανά θετική στον κορωνοϊό πολύ γνωστή και αγαπητή τηλεπαρουσιάστρια η οποία είναι ανεμβολίαστη. Όπως ακούω από τον σταθμό της, παρά την συμπάθεια που της έχουν και οι τηλεθεατές και οι συνεργάτες της, το γεγονός ότι μέσα σε δύο μήνες βρέθηκε δύο φορές θετική και αναγκάστηκε να βρεθεί εκτός εκπομπής, προκαλεί αναστάτωση.

Ακούστηκαν μάλιστα, ξανά, φωνές διαμαρτυρίας από συνεργάτες που ανησυχούν για την δική τους ασφάλεια.

Περιττό να επαναλάβω ότι στην εκπομπή της συγκεκριμένης τηλεπαρουσιάστριας δεν ακούσαμε, ούτε και πρόκειται μάλλον να ακούσουμε ή να δούμε κάποιο θέμα για τους εμβολιασμούς και τη χρησιμότητα των εμβολίων…

Περιττό να επαναλάβω ότι στην εκπομπή της συγκεκριμένης τηλεπαρουσιάστριας δεν ακούσαμε, ούτε και πρόκειται μάλλον να ακούσουμε ή να δούμε κάποιο θέμα για τους εμβολιασμούς

Καλύτερα να μην μιλά

Άνευ προηγουμένου είναι οι αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του Σάκη Ρουβά για την «μεγάλη αγάπη» που νιώθει για τον υπόδικο και κατηγορούμενο για βιασμούς σκηνοθέτη και ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη. Τη στιγμή που όλη η Ελλάδα τον δαχτυλοδείχνει και αναμένει την καταδίκη του για όσα φοβερά έχουν ακουστεί από αυτούς που τον καταγγέλλουν.

Πολλοί είναι αυτοί που αντέδρασαν στις δηλώσεις του Ρουβά και κάποιοι πολύ έντονα μάλιστα, χαρακτηρίζοντάς τις ως ξέπλυμα για τον παλιό του συνεργάτη.

Ξεχώρισα δύο από τις αναφορές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες για όσα ο Ρουβάς δήλωσε. Η μία αφορά όσα είπε ο παλιός του μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης. Όπως είπε σε δημοσιογράφο: "Να σας πω κάτι; Δεν θέλω να γίνω επιθετικός γενικά, γιατί άμα πειράζουν παιδάκια και ζωάκια μπορώ να σκοτώσω... Γιατί δεν με ρωτάτε κάτι που ξέρω; Πού να ξέρω αν ήταν επικοινωνιακό λάθος του; Δεν είμαι μάνατζέρ του. Δεν θα γινόταν, αγάπη μου, αυτό αν ήμουν μάνατζέρ του", ανέφερε με το γνωστό του ύφος.

Η άλλη αναφορά ήταν αυτή της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα, που κάποιοι την χαρακτηρίζουν προφητική. Η Ακρίτα έγραψε μόνο μια φράση: «Η καριέρα του Ρουβά τελείωσε».

Με συνοπτικές διαδικασίες

Μια, υποτίθεται χιουμοριστική σειρά σε κυπριακό κανάλι, παρά την υπερβολική διαφήμιση δεν λέει να βγει από τα τάρταρα της τηλεθέασης. Οι διάλογοι, δηλαδή το σενάριο, αλλά και η σκηνοθεσία είναι όντως για γέλια. Εκείνο που αναμένεται η διακοπή της με συνοπτικές διαδικασίες. Οι δε δημιουργοί της το φυσάνε και δεν κρυώνει. Περισσότερο από όλους όμως ο σταθμός που θεώρησε ότι η εκπομπή θα τους έφερνε τηλεθέαση και εισόδημα ενώ το μόνο που πέτυχε είναι να τους… φάει και ποσοστά και αρκετά χρήματα.

Ας εμπιστευτούν επιτέλους και κάποιον νέο και ας συνειδητοποιήσουν πως οι παλιές χιλιοδοκιμασμένες και πάντα αποτυχημένες συνταγές δεν έχουν πια μέλλον. Όσο ωραίο περιτύλιγμα και αν τους βάλουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση