ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

#MediaBlog Αυλαία και πανικός για The Voice, my style rocks και Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Ο λόγος που αναβάλλεται το talent show που δεν του άναψαν κεριά Χάσικος και Τσαλακός

Αναβρασμός και ένταση επικρατεί σε μεγάλο κανάλι. Στόχος είναι να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και να ανεβάσει ποσοστά. Ποιες είναι οι συγκυρίες; Μα το τέλος τριών εκπομπών στις οποίες χρωστά την πρωτιά του το Sigma.

Σε λιγότερο από ένα μήνα ολοκληρώνονται οι εκπομπές που αποτελούν τη ναυαρχίδα του πρώτου τηλεοπτικού καναλιού και οι αντίπαλοι προσπαθούν από τώρα να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.

Οι τρεις εκπομπές που φέρνουν ψηλά ποσοστά στο Sigma και ρίχνουν αυλαία τον Δεκέμβριο, σε λιγότερο από ένα μήνα, είναι το "The Voice of Greece", το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και το «My Style Rocks», όλα παραγωγής του ΣΚΑΪ.

Πρώτο αναμένεται να ολοκληρωθεί το σόου ταλέντων "Ελλάδα έχεις Ταλέντο", στις 17 Δεκεμβρίου.

Η ναυαρχίδα του Sigma, το μουσικό σόου "The voice of Greece" ρίχνει αυλαία την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Την ίδια εβδομάδα, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται και το «My Style Rocks», το ριάλιτι μόδας που παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το Σίγμα όπως μαθαίνω έχει προχωρήσει στον προγραμματισμό για την αντικατάσταση των πολύ επιτυχημένων σειρών. Ωστόσο στον κανάλι είναι διάχυτη η αγωνία για τα ποσοστά που θα χαθούν μαζί με αυτές.

Και στον ΑΝΤ1 και στον Alpha το πρόγραμμα ενδέχεται να αναπροσαρμοστεί αναλόγως. Ένα από τα δύο κανάλια κρατάει, όπως αφήνουν να εννοηθεί και ένα κρυφό χαρτί.

Στο Omega που αναμένουν με αγωνία τα νέα τηλεπαιχνίδια από το Οpen για να δουν τα ποσοστά να σηκώνονται από το βάθος του πηγαδιού τα νέα δεν είναι ευχάριστα.

Από την Αθήνα μαθαίνω ότι το πολλά υποσχόμενο μουσικό τηλεπαιχνίδι "La Banda", στο όνομα του οποίου μόνο κεριά δεν άναψαν Χάσικος και Τσαλακός, αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας...

Ως αιτία προβάλλεται η αδυναμία της παραγωγής να βρει αξιόλογα μουσικά σχήματα, κοινώς μπάντες, για νεανικό pop συγκρότημα, που να μπορούν να στηρίξουν το φιλόδοξο εγχείρημα. Άλλοι πάλι μιλούν για πενιχρό ενδιαφέρον στις συμμετοχές...

Στο "La Banda" όπως είχε ανακοινωθεί θα συμμετείχαν ως κριτές την Ελένη Φουρέιρα, ο Μιχάλης Κουινέλη και ο Θοδωρής Μαραντίνης.
Η εκπομπή ανακοινώθηκε, δόθηκαν και φωτογραφίες στη δημοσιότητα και ανακοινώθηκε και οι νικητές θα έπαιρνα ως έπαθλο ένα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με την Panik Records και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ.

Ως αιτία προβάλλεται η αδυναμία της παραγωγής να βρει αξιόλογα μουσικά σχήματα

Δύσκολος καιρός για μουσικά τάλεντ σόου μετά το the Voice...

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X