ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χείμαρρος ο Οδυσσέας υπέρ Γιαννάκη

Η νέα ανάρτηση του ΓΕ που επευφημεί τα επιτεύγματά της Δρ. Γιαννάκη στον τομέα της Υγείας

24news team

Το ζήτημα περί διαφθοράς στο πρόσωπο της Δρ. Γιαννάκη σε σχέση με την αυθεντικότητα του πτυχίου της προκλήθηκε από parody λογαριασμό τις προηγούμενες μέρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Με μια νέα ανάρτησή του στην διαδικτυακή πλατφόρμα X (Twitter), ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης έσπευσε να υποστηρίξει την κα Γιαννάκη παρουσιάζοντας κάποια επιτεύγματα του Υπουργείου Υγείας τα τελευταία χρόνια με αυτήν ως Γενική Διευθύντρια.

Συγκεκριμένα ο Γενικός Ελεγκτής αναφέρει: «Στις Εκθέσεις μας του 2014 και 2015 καταγράφεται το σκάνδαλο, πάρτι θα έλεγα, των προηγούμενων ετών με παραπομπές σε private δωμάτια του ΗΒ (εκτός NHS), επιλεκτικά σε λίγους. Όταν ανέλαβε η νυν ΓΔ άρχισε εκτεταμένη χρήση παραπομπών στην Γερμανία στην οποία ισχύουν τα ενοποιημένα νοσήλια (NH2) που στοιχίζουν πολύ λιγότερο. Έτσι ήταν δυνατό να παραπέμπονται πολύ περισσότεροι με μικρότερο κόστος. Σε ειδικές περιπτώσεις μόνο, παραπομπή στο Ισραήλ όπως πριν λίγες μέρες μωρό από το Κονγκό». Επίσης αναφέρει ότι, «Την περίοδο του Covid, με ενέργειες της ΓΔ και τη στήριξη του τότε Υπουργού Κ. Ιωάννου, συνεργάστηκαν άψογα με την ΕΥ και πετύχαμε πανευρωπαϊκά εξαιρετικές τιμές σε τεστ και μάσκες. Το σύστημα παραπομπών εσωτερικού (προ ΓεΣΥ) επίσης ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας μας με εξαιρετικά αποτελέσματα».

Όσο για την στοχοποίηση συγκεκριμένων ατόμων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από parody λογαριασμό ο κος Μιχαηλίδης τονίζει: «Το parody account που όζει, δεν ντράπηκε και γράφει δήθεν για την ερωτική ζωή της όταν ήταν 20 ετών και άλλα αισχρά . Κι όλοι εσείς αναπαράγετε και χειροκροτείτε. Αυτό είναι η ντροπή. Και εσείς τώρα αποφασίσατε ότι η ΓΔ είναι η επιτομή της διαφθοράς. Το συγκεκριμένο parody account για λόγο που το ίδιο ξέρει (και εγώ υποψιάζομαι) βάλθηκε να ξεκάνει την ΓΔ και μαζί συγκεκριμένα άτομα (Γενικός Ελεγκτής, Ειρήνη Χαραλαμπίδου). Γιατί άραγε?», καταλήγει ο Γενικός Ελεγκτής.

Υπενθυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες ο Γενικός Εκλεκτής είχε τοποθετηθεί ξανά για το εάν το πτυχίο της κ. Γιαννάκη είναι πλαστό λέγοντας: «Επειδή πολλοί καλούν την ΕΥ να τοποθετηθεί επί όσων γράφει ανώνυμο parody account που όζει βρωμιά και δυσωδία, αναφέρω ότι το 2021 αρχηγός πολιτικού κόμματος μας ζήτησε να διερευνήσουμε ισχυρισμούς για το πτυχίο της ΓΔ του ΥΥ. Του απαντήσαμε γραπτώς στις 22/6/2021 ότι "από την επισκόπηση των πρωτότυπων πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων προσόντων της εν λόγω λειτουργού, δεν προκύπτουν υπόνοιες για ενδεχόμενη πλαστογράφησή τους". Η προαγωγή της υπό αναφορά υπαλλήλου στη θέση του ΓΔ προσβλήθηκε δικαστικώς και η προσφυγή απορρίφθηκε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση