ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς απάντησε ο Ελεγκτής για το πτυχίο της Γιαννάκη

«Αρχηγός πολιτικού κόμματος μας ζήτησε να διερευνήσουμε ισχυρισμούς για το πτυχίο της ΓΔ»

24news team

Τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναπτύχθηκε έντονη συζήτηση για το κατά πόσον το πτυχίο της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, Δρ. Χριστίνας Γιαννάκη είναι πλαστό. Το όλο θέμα προέκυψε μετά από ανάρτηση parody λογαριασμού.

Ο Γενικός Ελεγκτής μέσα από ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απάντησε στις φήμες διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται. Μάλιστα γνωστοποίησε πως αρχηγός πολιτικού κόμματος το 2021 είχε ζητήσει από την Ελεγκτική Υπηρεσία να διερευνήσει ισχυρισμούς για το πτυχίο της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, Δρ. Χριστίνας Γιαννάκη.

Συγκεκριμένα ο κος Μιχαηλίδης είπε: «Επειδή πολλοί καλούν την ΕΥ να τοποθετηθεί επί όσων γράφει ανώνυμο parody account που όζει βρωμιά και δυσωδία, αναφέρω ότι το 2021 αρχηγός πολιτικού κόμματος μας ζήτησε να διερευνήσουμε ισχυρισμούς για το πτυχίο της ΓΔ του ΥΥ. Του απαντήσαμε γραπτώς στις 22/6/2021 ότι "από την επισκόπηση των πρωτότυπων πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων προσόντων της εν λόγω λειτουργού, δεν προκύπτουν υπόνοιες για ενδεχόμενη πλαστογράφησή τους". Η προαγωγή της υπό αναφορά υπαλλήλου στη θέση του ΓΔ προσβλήθηκε δικαστικώς και η προσφυγή απορρίφθηκε»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση