ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρεμιέρα ΔΗΠΑ και το δάκρυ του Κάρογιαν

«Ηγούμαι ως πρώτος μεταξύ ίσων»

Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα Κυριακή (21/10) στην Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία για το ιδρυτικό - πολιτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης.


Κοσμοσυρροή στην ΔΗΠΑ του Καρογιάν (pics)


Φανερά συγκινημένος ήταν ο Μάριος Κάρογιαν από την ανταπόκριση του κόσμου που έφτασε κοντά στις δύο χιλιάδες , γεγονός που τον έκανε σε κάποια στιγμή να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Σύγχρονοι, δημιουργικοί, αποτελεσματικοί και με «Νέα αρχή» μας συστήθηκε σήμερα η ΔΗΠΑ θέλοντας να τονίσει ότι φιλοδοξεί να είναι το "φρέσκο" στην πολιτική σκηνή. Προς ενίσχυση αυτού του επικοινωνιακού πλαισίου δύο δεκαεφτάχρονοι μίλησαν, η Χριστίνα και ο Σωτήρης, αναλύοντας τους λόγους ένταξής τους στη Δημοκρατική Παράταξη. Θα πρέπει να σημειωθεί πως στη ΔΗΠΑ θα μπορούν να ψηφίσουν και 17χρονοι.

O Μάριος Καρογιάν σε δηλώσεις του ανέφερε πως στόχος είναι να γυρίσουμε σελίδα στην πολιτική παρακμή κάνοντας λόγο για την κρίση των τελευταίων χρόνων τόσο στην οικονομία όσο και στο κομματικό σύστημα. Όπως επεσήμανε στόχος είναι να κερδηθεί η μάχη για την ανανέωση του κομματικού συστήματος. Επίσης τόνισε «Hγούμαι ως πρώτος μεταξύ ίσων»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X