ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πως επιλέχθηκε το «Σταθερά βήματα μπροστά» για την υποψηφιότητα Αναστασιάδη

Πως ενέργησε το επιτελείο

Με τον πλέον επίσημο και πανηγυρικό τρόπο εξάγγειλε την υποψηφιότητα του ο Νίκος Αναστασιάδης που μπαίνει και επίσημα στην μάχη των Προεδρικών εκλογών.

Το σλόγκαν που θα χρησιμοποιηθεί για την προεκλογική καμπάνια του Προέδρου θα είναι το «Σταθερά βήματα μπροστά» που κινείται για ευνόητους λόγους σε εντελώς διαφορετικό επικοινωνιακό πλαίσιο από το σλόγκαν «Η Κρίση θέλει ηγέτη» του 2013.

Όπως πληροφορούμαστε αυτό το σλόγκαν προέκυψε με βάση τις έρευνες ανάμεσα στον κόσμο αλλά και τα focus groups. Έτσι η ομάδα επικοινωνίας του Προέδρου θα πορευτεί με αυτό το σύνθημα μέχρι και την ημέρα των εκλογών έστω και αν αυτό έχει χρησιμοποιηθεί ξανά εκτός συνόρων και συγκεκριμένα στην Ελλάδα (από την ΝΔ) στις ευρωεκλογές του 2014.

Προφανώς στο επιτελείο Αναστασιάδη θεωρούν ότι το συγκεκριμένο σλόγκαν πληροί όλες τις προϋποθέσεις ώστε να επικοινωνήσουν σωστά με τους ψηφοφόρους , θέλοντας να στείλουν το μήνυμα ότι η πενταετία που πέρασε είχε τα στοιχεία της σταθερότητας και της αξιοπιστίας αλλά και ότι μια νέα ενδεχόμενη νίκη στις εκλογές δεν θα διέπεται από πειραματισμούς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X