ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πίστευα πως απλώς είσαι ανόητη…» - «Και εσένα το σκυλάδικο που κουβάλησες στο Προεδρικό…»

Άγρια κόντρα στο twitter μεταξύ Βίκτωρα και Θεανώς

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν διαδικτυακά ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος και η Θεανώ Καλαβανά με αφορμή το σχόλια που έκανε στο twitter o χρήστης Lady Politician.

Όλα ξεκίνησαν όταν η «Lady Politician» έγραψε στο twitter, «Ξέρω Λοΐζο μου. You are excused. Αύριο έχεις να κάνεις personal training στο @PapadopoulosVic ο οποίος παρατρώει τώρα τελευταία».


#MediaBlog Τo Goodbye στο Hello και η μετάλλαξη του TvOne


Τότε μπήκε στον διαδικτυακό διάλογο ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος γράφοντας, «είδες που είσαι ανενημέρωτη lady μου. Όχι μόνο δεν τρώω πολύ τελευταία, άλλα αντίθετα κάνω δίαιτα και εχασα12 κιλά σε 2 μήνες».

Την συζήτηση ακολούθησε και η Θεανώ Καλαβανά η οποία αναφέρθηκε στον Βίκτωρα Παπαδόπουλο γράφοντας, «Ήσουν η έγνοια μας! Ακούγεσαι λες και αποκεντρώνεις το βάρος σου αμπα τζιαι πέσει τζιαι πλακώσει σε.

Κάπου εδώ τα αίματα άναψαν με την συζήτηση να κινείται σε ιδιαίτερα έντονο ύφος και με τις καυστικές ατάκες να δίνουν και να παίρνουν.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ακολούθησαν:

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: Διάβαζα αυτά που γράφεις δεξιά και αριστερά πίστευα πως απλώς είσαι ανόητη. Τώρα επιβεβαιώνεις ότι είσαι αγενεστάτη και ανάγωγη συνάμα..

Θεανώ Καλαβανά: Τιμή μου ότι με διαβάζεις! Σε ενοχλώ σε σημείο που έχω διαταράξει την αμυγδαλή σου σε βαθμό που δεν ελέγχεις τα συναισθήματα σου. Δεν περιμένω να απολογηθείς. Αυτό θέλει επίπεδο. Επίσης εγώ συνέχισα το αστείο από εκεί που το άφησε η λαίδη χρησιμοποιώντας το καινούριο λεξιλόγιο σας.

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: Η ανατροφή και η αγωγή φαίνεται και στα υποτιθέμενα αστεία. Και εσύ ακουστά έχεις και τα δυο.

Θεανώ Καλαβανά: Και εσένα το σκυλάδικο που κουβάλησες στο Προεδρικό φαίνεται στις βρισιές σου. Όσα χρόνια και αν παραμείνεις εκεί μέσα αυτό θα κουβαλάς και σε πληρώνω εγώ και ο υπόλοιπος λαός από το μισθό μας για να βρίζεις!

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X