ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Τo Goodbye στο Hello και η μετάλλαξη του TvOne

Άραγε πιάνουν οι ευχές του Τόμυ;

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια η κατάσταση μπορεί να περιγραφεί επιεικώς χάλια. Τα προβλήματα πολλά και η μειωμένη ροή διαφήμισης τα κάνει χειρότερα. 

Γενικά η εικόνα έχει ως ακολούθως:
Έντονη μουρμούρα στον Αντ1
Τσεκκούθκια στον Άλφα
Τσουρούλλης στο Σίγμα
και στα υπόλοιπα το χάος.

Το TvOne ψάχνεται και ίσως κάποια στιγμή συναντηθεί με το... OMEGA.
Μικρή υπενθύμιση: Το κανάλι άρχισε ως Λόγος, μετεξελίχθηκε σε Mega, μετατράπηκε σε TVone και τώρα μεταλλάσσεται σε OMEGA. H θεωρία του Δαρβίνου σε τέσσερις τίτλους.

Το κανάλι που πέρασε πρόσφατα στα χέρια του Σωκράτη Χάσικου θα συνεργάζεται αποκλειστικά, όπως λέει, με τόσο με το Star Ελλάδος όσο και με το Epsilon Tv (που γίνεται OPEN).

Στο πλάι του Χάσικου και ένας παλιός γνώριμος, ο Γιώργος Τσαλακός ως γενικός διευθυντής και γενικώς απ' όλα.
Να του ευχηθούμε καλή τύχη; Γιατί όχι. Θα πρέπει να είμαστε άγιοι όμως για να πιάσει η ευχή στο νέο τηλεοπτικό περιβάλλον. Το μεγάλο ατού του Χάσικου είναι πως βρίσκεται εγγύτερα στα Θεία απ' ότι οι αντίπαλοι.

Άραγε πιάνουν οι ευχές του Τόμυ;

Ωραία τα σποτάκια της cytamobile Vodafone με τους millennials να εξηγούν στους μεγαλύτερους γιατί αγαπούν το κινητό τους. Έξυπνη και αισθητικά ωραία η προσέγγιση. Σποτάκι που το βλέπεις με χαμόγελο χωρίς να βιάζεσαι να αλλάξεις κανάλι...
Τελικά έχει αξία το τι αξίζει για τον καθένα.

Τεράστιο ενδιαφέρον, από δημοσιογραφικής, επιχειρηματικής και κοινωνιολογικής άποψης είχε η ανακοίνωση του Φιλελεύθερου συγκροτήματος ότι κλείνει την πάλαι ποτέ ναυαρχίδα του, το Hello!.

Τρία χρόνια μετά την πρώτη του έκδοση το φιλελεύθερο συγκρότημα λέει goodbye στο Hello με μια ανακοίνωση που ούτε καν το όνομα του περιοδικού δεν ανέφερε! Και να σκεφτεί κανείς πως το συγκρότημα υποδέχθηκε τον τίτλο αυτό με το σύνθημα: "Το περιοδικό που δεν τελειώνει με ένα ξεφύλλισμα".
Πώς μας τελείωσε, εντελώς όμως, έτσι ξαφνικά το... ατελείωτο;

Υπήρχε όμως μια νότα ελπίδας στην ανακοίνωση-επικήδειο το Hello. Εκείνη η αναφορά ότι ο όμιλος επενδύει πλέον στους ντόπιους τίτλους.
Νεκρανάσταση που λέμε! Άντε με το καλό να ξαναδούμε και τις Σελίδες και το Περιοδικό ως ζόμπι...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X
X