ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Κοντά σε Νικόλα αλλά βλέπει και Μαλά ο Περδίκης

Την Τετάρτη η συνάντηση Οικολόγων με τον Σταύρο Μαλά

Μπορεί ο Γιώργος Περδίκης, μετά και τη διευρυμένη Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων την 10η Σεπτεμβρίου να είπε πως είναι κοντά στο να υπάρξει συμφωνία με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ωστόσο πραγματοποιεί συνάντηση και με τον ανεξάρτητο υποψήφιο που υποστηρίζει το ΑΚΕΛ Σταύρο Μαλά την προσεχή Τετάρτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κινήματος, η συνάντηση θα γίνει με αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, κ. Γιώργο Περδίκη, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο, κ. Σάββα Φιλίππου και τον Αναπληρωτή Εκτελεστικό Γραμματέα, κ. Γιώργο Στυλιανίδη με τον Υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Σταύρο Μαλά. Στη συνάντηση, ο κ. Μαλάς θα αναλύσει τις προγραμματικές του θέσεις στην αντιπροσωπεία του Κινήματος Οικολόγων.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως η στήριξη των Οικολόγων στον Νικόλα Παπαδόπουλο θεωρείται από το επιτελείο του υποψήφιου προέδρου, εν πολλοίς δεδομένη. Στη διευρυμένη κεντρική επιτροπή της 10ης Σεπτεμβρίου ο Νικόλας Παπαδόπουλος παρουσίασε τις προγραμματικές του θέσεις με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στο Κυπριακό, οικονομία, θεσμούς και περιβάλλον.

Η υποψηφιότητα του κ. Παπαδόπουλου θα τεθεί στην παγκύπρια Εκλογική Συνδιάσκεψη των Οικολόγων, που θα συγκληθεί στις 5 Νοεμβρίου, αφού πρώτα συνεδριάσουν ανά επαρχία οι Επαρχιακές Συνελεύσεις. Το αν στην εκλογική συνδιάσκεψη των Οικολόγων μπει τελικώς και το όνομα του Σταύρου Μαλά, είναι ένα ζήτημα ανοικτό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X