ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντίνος Ιωάννου στο Υγείας και Σάββας Αγγελίδης στο Άμυνας

Σήμερα τα σπουδαία από τον Πρόεδρο για το Υπουργικό

Σήμερα θα υπάρξουν νέα για το θέμα της σύνθεσης του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, εξερχόμενος πριν από λίγο του Προεδρικού Μεγάρου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ερωτηθείς κατά πόσο σήμερα θα υπάρξουν νέα αναφορικά με τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης απάντησε «μάλιστα».

Διαβάστε επίσης: 

Από το Παιδείας στο Γεωργίας ο Καδής

Υπουργικό: Σήμερα οι ανακοινώσεις από τον Νίκαρο

Εκτός Προεδρικού και ο Βίκτωρας

Παραμένει στο τιμόνι του ΥΠΟΙΚ ο Χάρης

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το υπουργείο Άμυνας πάει στον ποινικολόγο Σάββα Αγγελίδη, ενώ το υπουργείο Υγείας στον Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Ο κύριος Ιωάννου είναι γιος του γιατρού Νίκου Ιωάννου ενώ και κουμπάρος με τον πρώην Υπουργό Υγείας κύριο Γιώργο Παμπορίδη. Δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων και είναι εκ των ιδιοκτητών της ΙΜΗ και των Gloria jeans

Όπως όλα δείχνουν η διευθύντρια της Βουλής Βασιλική Αναστασιάδου θα είναι στο νέο υπουργικό σχήμα αναλαμβάνοντας όπως όλα δείχνουν, είτε το υπουργείο παιδείας, είτε το υπουργείο μεταφορών. Η κυρία Αναστασιάδου εργάστηκε ως ασκούμενη δικηγόρος και απέκτησε άδεια άσκησης του επαγγέλματος. Το 1983 διορίστηκε Γραμματέας Κοινοβουλευτικών Επιτροπών στην Υπηρεσία Κοινοβουλευτικών Επιτροπών της Βουλής των Αντιπροσώπων. Ανήλθε σε όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας της υπηρεσίας αυτής. Το 1999, επιπρόσθετα με τα καθήκοντα της θέσης Πρώτου Γραμματέα Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, που κατείχε, της ανατέθηκε ο συντονισμός της έκτακτης υπηρεσίας της Βουλής που ανέλαβε το έργο για την εναρμόνιση της κυπριακής νομοθεσίας με το κοινοτικό κεκτημένο. Το 2002 διορίστηκε Διευθύντρια της νεοσυσταθείσας τότε Υπηρεσίας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής, θέση από την οποία εργάστηκε για την επιτυχή ολοκλήρωση της εναρμόνισης με το κοινοτικό κεκτημένο μέχρι την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. To 2007 διορίστηκε Διευθύντρια της Υπηρεσίας Κοινοβουλευτικών Επιτροπών και το 2013 Γενική Διευθύντρια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X