ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από το Παιδείας στο Γεωργίας ο Καδής

Ένας τομέας που γνωρίζει καλά

Σύμφωνα με πληροφορίες μας μεταγραφή από το Υπουργείο Παιδείας στο Υπουργείο Γεωργίας θα πάρει ο κύριος Κώστας Καδής ο οποίος μπορούμε να πούμε ότι πλέον θα είναι σε μια θέση η οποία του ταιριάζει απόλυτα αν κρίνουμε και από τις σπουδές του αλλά και το βιογραφικό του πριν πάρει την θέση του Υπουργού Παιδείας.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του ο κύριος Καδής έχει Φοίτησε στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο πήρε το πτυχίο του το 1991 και το διδακτορικό του με άριστα, το 1995. Οι σπουδές του Κώστα Καδή περιλαμβάνουν επίσης παρακολούθηση ειδικών μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε θέματα Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε θέματα Οικολογίας του Μεσογειακού Τοπίου στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων και σε θέματα Διαχείρισης Έρευνας Χρηματοδοτούμενης από το Κράτος, στο Πανεπιστήμιο Cornell των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μέχρι το διορισμό του στη θέση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού,ήταν Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών της Αγωγής και Διευθυντής της Μονάδας Διατήρησης της Φύσης στο Πανεπιστήμιο Frederick.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι, έχει διατελέσει μέλος διάφορων επιστημονικών επιτροπών στην Κύπρο και το εξωτερικό και έχει εκπροσωπήσει πολλές φορές την Κύπρο, τόσο σε θέματα έρευνας, όσο και σε θέματα φυσικού περιβάλλοντος.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X