ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ετοιμάζει προσφυγή στην Αρχή κατά Διαφθοράς ο Παπαδάκης - «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»

Δείτε τις δηλώσεις του

24news team

Αποφασισμένος να φθάσει στα άκρα τη διαμάχη του με τον Μαρίνο Σιζόπουλο, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπαδάκης.

Ο Ευρωβουλευτής, σε σημερινή του τοποθέτηση στην εκπομπή Αlpha Eνημέρωση, στον Αlpha Κύπρου, υποστήριξε ότι μετά την κάθοδό του στην Κύπρο από τις Βρυξέλλες, θα προσφύγει αμέσως στην Αρχή Κατά της Διαφθοράς, αναφορικά με τη δημοσιοποίηση συνομιλίας που είχε το 2021 με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, σε σχέση με τη διαχείριση ευρωπαϊκού κονδυλίου για την εργοδότηση συνεργατών.

Ο κος Παπαδάκης, ανέφερε πως η συνομιλία ήταν αυθεντική, υποστηρίζοντας πως η ηχογράφηση έγινε από τον κο Σιζόπουλο.

«Ας υποθέσουμε ότι εγώ ηχογραφούσα αυτή τη συνομιλία. Από το 2019 θα περίμενα να δημοσιοποιηθεί το 2023, όταν είχα μπροστά μου πειθαρχικά και όλα αυτά που συνέβησαν το 2020;» διερωτήθηκε ο κος Παπαδάκης. «Επιβεβαιώνω πλήρως τη συνομιλία, όπως την έχει επιβεβαιώσει και ο κος Σιζόπουλος. Μέσα στη συνομιλία υπάρχουν εκβιασμοί, απειλές και στο τέλος της μέρας, υλοποίηση αυτών των απειλών ''Πρόσεχε να μην γίνεις Λιλλήκας'', αφού αρνήθηκα κατ’επανάληψη να συμμορφωθώ με διασπάθιση χρήματος των κονδυλίων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.»

Ο κος Παπαδάκης συνε΄χισε λέγοντας: 

«Στη συνομιλία που κυκλοφορούσε από το καλοκαίρι, με δημοσιογράφους να με βολιδοσκοπούν για αυτή τη συνομιλία χωρίς εγώ να ξέρω κάτι, φεύγω εγώ από το γραφείο του κου Σιζόπουλου και ακούγεται να φωνάζει ''Φωνάξετε μέσα τον Μορφάκη'', άρα ποιος ηχογραφούσε τη συνομιλία, είναι ξεκάθαρο. Σήμερα, προσπαθούν να τα αλλάξουν ότι δήθεν μου πρότειναν συνεργάτες για πρόσληψη, το ηχητικό μιλά από μόνο του.»

O Eυρωβουλευτής τόνισε καταληκτικά πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση