ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημοτικές Εκλογές: Στις κάλπες ο ΔΗΣΥ

Για ποιους υποψηφίους αποφασίζει σήμερα το κόμμα και σε ποιες περιοχές

Στις κάλπες για τις επικείμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός, εν μέσω της διαμάχης που ξέσπασε εντός του κόμματος για την Πάφο. Τα μέλη θα επιλέξουν υποψηφίους εκεί και όπου οι ενδιαφερόμενοι δεν προέρχονται από συνεργασίες άλλων κομμάτων και είναι πέραν του ενός, για τις θέσεις Δημάρχων και Αντιδημάρχων καθώς και για τα ψηφοδέλτια των δημοτικών συμβούλων.

Υπενθυμίζεται ότι η κρίση στην Πινδάρου ξεκίνησε όταν το μέλος της τοπικής επιτροπής του ΔΗΣΥ Λέμπας, Μάριος Τσέλεπος δήλωσε ότι δεν θα συμμετέχει στις εσωκομμάτικες κάλπες για να διεκδικήσει την θέση του Περιφερειάρχη στην Πάφο, διαμαρτυρόμενος για την υποψηφιότητα του Κωστάκη Κωνσταντίνου, ο όποιος, όπως τόνισε ο κ. Τσέλεπος, γύρισε την πλάτη του στο κόμμα στηρίζοντας τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Μάλιστα, 17 στελέχη του ΔΗΣΥ έστειλαν επιτολή στην ηγεσία, στηρίζοντας τη θέση του κ Τσέλεπου, χαρακτηρίζοντάς την «κομματικά ορθή και ιδιαίτερα αξιοπρεπής».

Οι κάλπες άνοιξαν στις 9:00 το πρωί και θα κλείσουν στις 18:00 το απόγευμα. Το πολιτικό γραφείο θα επικυρώσει τις αποφάσεις των εσωκομματικών εκλογών την Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου. Η ψηφοφορία αφορά τη δημαρχία Δυτικής Λεμεσού με υποψήφιους τους Νίκος Σπύρου και Άριστο Αριστείδου, την αντιδημαρχία Λεμεσού με υποψήφιους τους Σάββας Στούππα και Μιχάλη Φελλά, την αντιδημαρχία Ύψωνα με υποψήφιους τους Μάριο Νεοφύτου και Αλέκα Στυλιανού και την αντιδημαρχία Λάρνακας με υποψήφιους τους Άκη Ζαννέτου και Γιώργο Λακκοτρύπη.

Επιπλέον αφορά τους Δημοτικούς συμβούλους Αγλαντζιάς με υποψηφίους τους Ιάκωβο Ιακώβου, Γιώργο Κιτή, Χρίστο Λιβέρδο, Περικλή Νικολαϊδη, Χρίστς Πατσαλή, Θεοφάνη Παττίχη και Προκόπη Προκοπίου, τους Δημοτικούς συμβούλους Έγκωμης με υποψήφιους τους Ανδρέα Γεωργιάδη, Μάριο Ηλία, Αναστάσιο Καλλινίκου, Δώρα Κρίνου, Χρίστο Σαββίδη και Αναστασία Στυλιανού, τους Δημοτικούς συμβούλους Ύψωνα με υποψήφιους τους Σώτο Βασιλείου, Άριστο Γεωργίου, Άντρο Θεοφάνους, Αντώνη Κωνσταντίνου, Φύτο Νικολάου, Φίλιππο Παναγή, Στράτο Παναγιώτου και Φάνο Περμανό, τους Δημοτικούς συμβούλους Επισκοπής με υποψήφιους τους Μαυρίκιο Μαυρικίου, Κωνσταντίνο Μιχαήλ και Χρίστο Φωτίου, τους Δημοτικούς συμβούλους Τρούλλων με υποψήφιους τους Μάμα Καλογήρου, Δημήτρη Χατζηαντώνη και Παναγιώτη Χριστοφή. Τέλος, αφορά τους Δημοτικούς συμβούλους Περβολιών με υποψήφιους τους Χρίστο Κλεάνθους, Ιωάννη Παυλίδη και Ειρήνη Σάββα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση