ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ας βάλει τη Ραμόνα Φίλιπ» υπουργό Γεωργίας

Μόνο με την Ραμόνα θα αποκτήσει ενδιαφέρον...

Η σεναριολογία για τα ονόματα του νέου Υπουργικού έχει λάβει άλλες διαστάσεις, τις τελευταίες μέρες, καθώς συνεχώς κυκλοφορούν νέοι ψίθυροι, γύρω από τα ονόματα, ενώ τώρα προέκυψε και η νέα γυναίκα υπουργός, που επίσης έδωσε λαβή για σχόλια.

Όπως αναφέρει ο Ονασαγόρας, στην στήλη #PoliticsBlog της «Καθημερινής», από τον Προεδρικό λόφο, υπό τύπον αστείου, αναφέρθηκε το όνομα της... Ραμόνα Φίλιπ, για το Υπουργείο Γεωργίας, προκειμένου να ηρεμήσουν τα αδέρφια Τορναρίτη!

Συγκεκριμένα, ο γράφων αναφέρει τα εξής:

«Κάποιοι, σύμφωνα με τον κύριο Πάμπο, το τερμάτισαν αναφερόμενοι στον Κουγιάλη "ο οποίος είναι ο μόνος που θέλει με πάθος να μείνει αλλά και ο μόνος που σίγουρα φεύγει".

-Και ποιος θα πάει στο υπουργείο Γεωργίας; Λες να βάλει γυναίκα;, διερωτήθηκε ένας.

-Ίσως και να είναι η πρώτη φορά στην ιστορία να αναλάβει το Γεωργίας γυναίκα. Ποια κάνει όμως για αυτή τη θέση; ήταν η απάντηση.

-Ε, ας βάλει τη Ραμόνα Φίλιπ, να ησυχάσουν και οι Τορναρίτηδες που έχουν ξεσαλώσει ο καθένας για διαφορετικούς λόγους!, ήταν η ανταπάντηση για ακουστεί το σπαρταριστό:

Μόνο με Ραμόνα θα αποκτήσει ενδιαφέρον το Γεωργίας, μη σου πω πως θα προχωρήσει και με αποτελεσματικές εκστρατείες για προώθηση του γιαουρτιού!»

Πηγή: kathimerini.com.cy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X