ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρχισαν τα όργανα... «Απόσσιει μούγιαν μουγιάζεται» (pic)

«Δεν με ενόχλησε που έκαναν το πρόσωπο μου πολύ πιο μαυριδερό από των άλλων»

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Χάρης Αριστείδου θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους έκανε ένσταση για το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων εκλογών.

Χωρίς να «μασάει» τα λόγια του και με ένα αρκετά καυστικό τρόπο σχολιάζει τόσο τους λόγους όσο και την απήχηση που είχε η διαμαρτυρία του λέγοντας χαρακτηρίστηκα: «Τι σας ενοχλεί εσάς; Απόσσιει μούγιαν μουγιάζεται


Άρχισαν τα όργανα

«Είχαμε σήμερα προγραμματισμένη από χθες συνάντηση στο υπουργείο των εσωτερικών για να ελέγξουμε εάν τα ψηφοδέλτια είναι εντάξει πριν πάνε στο τυπογραφείο. Το έμβλημα μου είναι μία παλάμη να κρατά ένα ζευγάρι χειροπέδες και μία άλλη ανοιχτή παλάμη να γνέφει ελάτε...Από κάτω είναι το λογότυπο μου που λέει << ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ >> και πιο κάτω η φωτογραφία μου .. Δεν με ενόχλησε που έκαναν το πρόσωπο μου πολύ πιο μαυριδερό από των άλλων ( ότι ακριβώς έκαναν του Ευδόκα το 1968 για να φαίνεται ο Μακάριος πιο όμορφος ) διαμαρτυρήθηκα όμως, διότι έκαναν το έμβλημα μου πιο μικρό από τα σχετικά των άλλων, ενώ το λογότυπο μου για να μπορέσουν να το διαβάσουν οι περισσότεροι, πρέπει ( πραγματικά ) όταν θα πάνε να ψηφίσουν να πάρουν και φακό μαζί τους και για αυτό τον λόγο αρνήθηκα να υπογράψω όπως οι άλλοι υποψήφιοι ότι δέχομαι το ψηφοδέλτιο.

Προηγουμένως διαμαρτυρήθηκε ο εκπρόσωπος του << Μαλά >> ( ΑΚΕΛ ) γιατί να επιτρέψουν το λογότυπο μου << ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ >> ( τον υποστήριξε διπλωματικά ο εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ ) και εγώ χωρίς να ξέρω ότι ήσαν οι εκπρόσωποι του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ ( μου έδωσαν την εντύπωση ότι ήσαν εκπρόσωποι των κυρίων Ευστρατίου και Μηνά ) τους είπα << Εγώ δεν λέω χειροπέδες στους πολιτικούς, λέω χειροπέδες στους Κλεφτοπολιτικάντηδες, τι σας ενοχλεί εσάς; Απόσσιει μούγιαν μουγιάζεται . >> »

Αυτούσια η ανάρτηση:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X