ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημαρχία Λευκωσίας – Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Α. Κωνσταντίνου

Η ανάρτηση του Δημάρχου Αγλαντζιάς

24news team

«Με σόκαρε ο τρόπος που είδα να ασκείται η πολιτική ακόμη και σήμερα .Ασφαλώς δεν με εκφράζει και σίγουρα δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει να υπηρετήσω», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Ανδρέας Κωνσταντίνου σε προσωπική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοινώνοντας την απόσυρση του ενδιαφέροντος του για διεκδίκηση της Δημαρχίας Λευκωσίας.

Αυτούσια η ανάρτηση

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν είχα εξαγγείλει την πρόθεση μου να διεκδικήσω το χρίσμα του ΔΗΣΥ για τη δημαρχία Λευκωσίας είχα τονίσει ότι «δεν είμαι πολιτικός».

Γι’ αυτό ομολογώ ότι με σόκαρε ο τρόπος που είδα να ασκείται η πολιτική ακόμη και σήμερα .Ασφαλώς δεν με εκφράζει και σίγουρα δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει να υπηρετήσω. Από την πρώτη στιγμή είχα ξεκαθαρίσει ότι θα σεβόμουν τις κομματικές διαδικασίες και αποφάσεις. Και αυτή παραμένει η θέση μου.

Παρά τα πολύ υψηλά ποσοστά που έλαβα σε εσωκομματική δημοσκόπηση, αλλά και την πρωτοφανή στήριξη και ενθάρρυνση που έλαβα τις τελευταίες μέρες από τους δημότες Λευκωσίας, η συνείδησή και ηθική μου δεν μου επιτρέπει να λειτουργήσω διαφορετικά.

Αποσύρω λοιπόν την υποψηφιότητα μου για τη Δημαρχία Λευκωσίας, αλλά όχι το ενδιαφέρον και την έγνοια μου για την πρωτεύουσα και την Αγλαντζιά.

Όπως είχα πει τον περασμένο Σεπτέμβριο, με ενδιαφέρει να παραμείνω ενεργός πολίτης στην υπηρεσία του δημότη. Γι’ αυτό θέτω την υποψηφιότητα μου για την αντιδημαρχία Αγλαντζιάς στη διάθεση των δημοτών, ανεξαρτήτως κομματικής ή μη ταυτότητας, με εφαλτήριο το υψηλότατο ποσοστό ικανοποίησης της τάξης του 78% μεταξύ των δημοτών Λευκωσίας για το έργο που έχει επιτελεστεί επί των ημερών μου. Θα συνεχίσω να εργάζομαι ώστε η Αγλαντζιά να παραμείνει το στολίδι της Λευκωσίας και οι δημότες της να είναι περήφανοι για την επιλογή τους.

Εύχομαι να συνειδητοποιήσουμε μια μέρα ότι η δύναμη είναι στους πολίτες και στη νέα γενιά. Αν δεν θέλουμε να μας γυρίζουν την πλάτη θα πρέπει να αφουγκραζόμαστε καλύτερα τα δικά τους θέλω.

Η ανανέωση είναι δύσκολο εγχείρημα όταν βρίσκει απέναντι της κατεστημένα. Τα πισωγυρίσματα αυτά όμως, δεν πρέπει να μας αποθαρρύνουν, αλλά να μας πεισμώνουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση