ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις για την απουσία Υπουργών στη Βουλή

Οι Υπουργοί θα παρευρεθούν στη σημερινή και αυριανή ημέρα της συνεδρίας για τον Κρατικό Προϋπολογισμό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Προγραμματισμένο να παρευρεθούν οι Υπουργοί της Κυβέρνησης στη σημερινή και αυριανή ημέρα της συζήτησης για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2024 στην Ολομέλεια της Βουλής είπε ότι είναι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ερωτηθείς για τη μη παρουσία των Υπουργών στη χθεσινή έναρξη της συνεδρίας της Βουλής για τον Κρατικό Προϋπολογισμό, μετά και τις επικρίσεις από την Πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ, Γιώργο Λουκαΐδη, ο κ. Λετυμπιώτης σημείωσε ότι «ο σεβασμός της εκτελεστικής εξουσίας προς την νομοθετική εξουσία είναι δεδομένος».

Πρόσθεσε ότι χθες το πρωί ήταν και η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου και για αυτό ενδεχομένως να υπήρχαν το απόγευμα υποχρεώσεις των Υπουργών κατά την ώρα της συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού.

Κληθείς να σχολιάσει την άφιξη του Υπουργού Μεταφορών Αλέξη Βαφεάδη στη Βουλή, μετά και τις επικρίσεις, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση για πανικό από πλευράς κυβέρνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση