ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To «αιώνιο» ντέρμπι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός για την EuroLeague είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Προωθητική Ενέργεια

To «αιώνιο» ντέρμπι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός με άρωμα Ευρώπης παίζει μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova Cyprus, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 21:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports2HD την αναμέτρηση των «αιωνίων» που θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης» για την 6η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ, της EuroLeague.

Τα αθλητικά κανάλια της Nova Cyprus, με την κορυφαία μπασκετική δημοσιογραφική ομάδα, θα βάλουν από νωρίς τους φίλους του μπάσκετ στο κλίμα του μεγάλου αγώνα μέσα από την εκπομπή «Super Euroleague» στις 19:00 με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια, συνεντεύξεις, στατιστικά και εκλεκτούς καλεσμένους. Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι στις 23:00 θα συνεχιστεί η εκπομπή «Super Euroleague» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Εκτός όμως από το ντέρμπι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova Cyprus, θα παρακολουθήσουν ζωντανά το διήμερο Πέμπτη 8 Νοεμβρίου – Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και τους υπόλοιπους επτά αγώνες της 6ης αγωνιστικής της EuroLeague. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ζωντανά επτά αγώνες για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League όπου ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Οπάβα - ΠΑΟΚ, ΑΕΚ - Φουενλαμπράδα και Στρασβούργο - Προμηθέας Πατρών. Τέλος θα παρακολουθήσουν και τον αγώνα Ουνικάχα Μάλαγα - Ρίτας Βίλνιους για την 6η αγωνιστική του 7DAYS EuroCup.
Τα αθλητικά κανάλια της Nova Cyprus, κάθε εβδομάδα καλύπτουν όλα τα τεκταινόμενα στο χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μέσα από την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Super Euroleague» με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια, συνεντεύξεις, στατιστικά και εκλεκτούς καλεσμένους.

Οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν για τη φετινή σεζόν, την EuroLeague, το Basketball Champions League και το EuroCup, μέσα από τα κανάλια Novasports που συνεχίζουν να αγκαλιάζουν το ευρωπαϊκό μπάσκετ και να προσφέρουν στους συνδρομητές τους αυτό που πραγματικά θέλουν!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA