ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρεμιέρα «ΚΑΡΜΑ»: Η εκδικήτρια μάνα ανοίγει τον κύκλο των νέων «αιματηρών» επεισοδίων

Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 22:30, στον ALPHA Κύπρου

Μια τρομακτική τραγωδία πίσω από τις κλειστές πόρτες, όπου οι άνθρωποι «πέραν πάσης υποψίας» μεταμορφώνονται σε άγρια θηρία, έτοιμα να εκμεταλλευτούν και να κατασπαράξουν ο ένας τον άλλον… έρχεται στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «ΚΑΡΜΑ».

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 22:30 στον ALPHA Kύπρου, η κοινωνική-δραματοποιημένη σειρά, που βασίζεται σε αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Κύπρο, «ζωντανεύει» μία αληθινή ιστορία που έμεινε χαραγμένη στη μνήμη της κοινωνίας για την αγριότητα, τη λύσσα και τον παραλογισμό με τον οποίο έγινε η δολοφονική πράξη.

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μια μάνα, προκειμένου να σώσει το παιδί της; Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, βασισμένο σε πραγματική ιστορία αυτοδικίας που προβάλλει τη δύναμη και τη λυσσαλέα μανία μιας μάνας απέναντι στους βασανιστές του παιδιού της, κάνει πρεμιέρα ο τέταρτος κύκλος της σειράς «Κάρμα».

Για πρώτη φορά θίγεται και παρουσιάζεται το θέμα του Ομαδικού Βιασμού, φέρνοντας στην επιφάνεια τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Πρόκειται για ένα δυνατό, σπαρακτικό επεισόδιο που αγγίζει τις σκοτεινές πτυχές του ανθρώπινου νου και φέρνει στο προσκήνιο το φαινόμενο της «Εκδικήτριας Μάνας», ανοίγοντας ξανά ένα τεράστιο θέμα προς συζήτηση.
Σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, μην χάσετε την τηλεοπτική μεταφορά ενός αληθινού εγκλήματος που θα συγκλονίσει για ακόμα μια φορά την κυπριακή κοινωνία.

Ηθοποιοί: Σοφία Βογιατζάκη, Αντριανή Νεοκλέους, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Αντρέας Κούτσουμπας, Παμπίνα Γεωργίου, Μάρκος Καλλής, Γρηγόρης Πετρή, Αντρέας Τσιέλεπος, Νάτια Χαραλάμπους και Κύνθια Παυλίδου.

Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 22:30, στον ALPHA Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA