ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Χάμπος περιγράφει την στιγμή που έγινε έξαλλος - Το αξέχαστο «Άφηστο γ@@@ δαμέ…» (Vid)

Δεν μπορούσε να του μιλήσει κανείς για 45 λεπτά

Ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου ειναι ο παίκτης που έκανε αισθητή την παρουσία του στο Master Chef, τόσο με τις μαγειρικές του ικανότητες όσο και με τον έντονο χαρακτήρα του. Ο Κύπριος σεφ μίλησε αποκλειστικά στο Must για την εμπειρία του στον διαγωνισμό μαγειρικής, αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

 

Ο Χαράλαμπος μίλησε και για την δοκιμασία της αποχώρησης που όπως μας αποκάλυψε, ήταν η πιο δύσκολη δοκιμασία στο παιχνίδι. ''Όταν μας εξήγησαν το πιάτο η συνταγή ήταν πολύ μεγάλη, με πολλά υλικά,περίπλοκη εκτέλεση και πολύ λίγο χρόνο.Όχι μονο ξέχασα υλικά αλλά τα έχασα, δεν τα έβρισκα''. Μιλώντας για τη βοήθεια που του πρόσφερε ο συμπαίκτης του, που στην παρούσα φάση ήταν αντίπαλος του, ο Χαράλαμπος μας είπε ''Ο Χριστάρας είναι τέλειο παιδάκι, τον αγαπώ πολύ και αυτός το ίδιο. Γι αυτό μου έδωσε τα υλικά και με βοήθησε. Αν ήταν ο Συμεωνίδης μπορούσε να μου πετάξει τα φύλα στον κάλαθο'', είπε γελώντας.

Ο Χαράλαμπος μίλησε και για τη στιγμή που ξεπέρασε τα όρια του και βγήκε εκτός εαυτού αφού η πίεση που υπήρχε στην κουζίνα στη συγκεκριμένη φάση ήταν μεγάλη. ''Ξεπέρασα τα όρια μου και εκνευρίστηκα σε μια απο τις δοκιμασίες. Εσείς είδατε ένα λεπτό, εγώ ωρυόμουν για 45 λεπτά, ήταν πολύ δύσκολο να μου μιλήσει άνθρωπος.''

Όσον αφορά τη σχέση του με τους συμπαίκτες του και συγκεκριμένα την ομάδα του, μας είπε :
''Συνεργαστηκαμε άριστα. Η ομαδα μου ηταν και τις τρεις φορες η ίδια απλά άλλαζε ο αρχηγός. Είμασταν μια δυνατή παρέα, μας είχαν αναφέρει και σαν κλίκα αλλά καμμία σχέση. Περνουσαμε καλά και φαινόταν, όταν αποχωρούσε κάποιος από την ομάδα φαινόταν ότι οι αλλοι δεν ήταν ΟΚ στο να φύγει. Δεν ειχαμε καποιος παραπονο από τον άλλο, ειμασταν ομαδα και φταναμε πάντα σε αποτέλεσμα''.

Διαβάστε ολοκληρή την συνέντευξη στο must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA