ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Λούης «κλαμούρησε» την Ρούλα (pics)

«Έχεις ακόμα να δώσεις και να πάρεις πολλά…»

Ο Λούης Πατσαλίδης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να εκφράσει την εκτίμηση του προς την Ρούλα Γεωργιάδου, με αφορμή την αποχώρηση της από το συγκρότημα του ΔΙΑ έπειτα από πάρα πολλά χρόνια, τόσα που για την ίδια κατά δήλωση της ήταν πλέον το σπίτι της…

Άφησε πίσω τα καυστικά σχόλια και το ευφάνταστο χιούμορ που τον διακρίνει και μίλησε από καρδιάς!

«Αύγουστος 2013...μου είπαν θα είσαι στο Ράδιο Πρώτο και θα κάνεις εκπομπή με τη Ρούλα!!!! Μα τη Ρούλα τη Ρούλα;;; Ναι τη Ρούλα, μία είναι η Ρούλα στο ραδιόφωνο!! Στην αρχή δίστασα, είπα μα η Ρούλα είναι...είναι...είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να είχα στο νέο μου τότε ξεκίνημα! 2 χρόνια μαζί με τα πάνω μας και τα κάτω μας, έμαθα και πήρα πολλά!!!

Χθες ήταν η τελευταία σου εκπομπή στο Ράδιο Πρώτο, στο σπίτι σου, είδα πως κρέμασες τα ακουστικά σου όπως κρεμάνε οι παίχτες τα παπούτσια όταν σταματούν το ποδόσφαιρο, μόνο που στο ποδόσφαιρο από κάποια ηλικία και μετά πρέπει να το σταματήσεις κυρίως λόγω ηλικίας, το ραδιόφωνο όμως Ρούλα μου είναι άλλο, δεν έχει ηλικία ούτε φύλο, έχει πάθος, αγάπη και ψυχή και εσύ έχεις και τα 3!!!
Έχεις ακόμα να δώσεις και να πάρεις πολλά είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα θέλουν μια Ρούλα στην ομάδα τους!!! »

Η ανάρτηση του Λούη

Από πλευράς της η Ρούλα εμφανώς συγκινημένη του απάντησε «Λούη ειλικρινά δεν περίμενα από σένα λόγια εκτίμησης και σεβασμού. Με κλαμούρησες Λούηηηηηη...άλλα περίμενα....»

Η απάντηση της Ρούλας

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA