ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Nomads: Ο Πίντζης έφυγε κι ο Αρναούτογλου έτρεξε να τον σταματήσει (Vid)

Ανατροπή στην ανατροπή: Επιστρέφει, τελικά, στο παιχνίδι;

Πολλές ανατροπές είχε το χθεσινό επεισόδιο του Nomads, όπου η Όλγα Πηλιάκη και ο Μάνος Πίντζης έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό στα αγωνίσματα για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Ωστόσο, αν και ο Μάνος Πίντζης χαιρέτησε τους συμπαίχτες του, ζητώντας τους να υπογράψουν όλοι πάνω στη μπλε μπλουζα του για να την κρατήσει αναμνηστικό, τελικά ένα συμβάν τα ανέτρεψε όλα.

Κι εκεί που το παιχνίδι φαίνεται να είχε τελειώσει για τον ηθοποιό Μάνος Πίντζη, μία μεγάλη ανατροπή έγινε στο παιχνίδι, καθώς η Όλγα Πηλιάκη αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς για προσωπικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Πίντζης βρισκόταν καθ’ οδόν για το αεροδρόμιο, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με ένα τζιπ έτρεχε πίσω του για να τον προλάβει.

Τα δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν και ο παρουσιαστής έδωσε στον ηθοποιό έναν πάπυρο. Όπως διάβασε ο ίδιος, η Όλγα Πηλιάκη αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Έτσι, ο παίχτης της ομάδας τς Φωτιάς έχει την ευκαιρία να παραμείνει ο ίδιος μέσα στο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να γυρίσει στην ομάδα των Ωκεανών.

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA