ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νικόλας Ιωαννίδης: Θα κάνει την ανατροπή με δικό του show στο Megaone

Το νέο βήμα του γνωστού στυλίστα!

Ένα δικό του show αποκτά με τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Νικόλας Ιωαννίδης. Ο γνωστός στιλίστας, ο οποίος τις τελευταίες σεζόν συνεργάζεται στενά με το MegaOne - με συμμετοχές στην κριτική επιτροπή του show καλλιστείων, αλλά και στο πάνελ του «Όλα για σένα» - από τα μέσα Οκτωβρίου θα παρουσιάζει τη δική του εκπομπή.

Πρόκειται για ένα show που ετοιμάζεται στη φιλοσοφία του «extreme makeover», το οποίο θα προβάλλεται κάθε Σάββατο μετά το δελτίο ειδήσεων. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου και μέσα σε 12 επεισόδια θα παρακολουθήσουμε τις ολοκληρωτικές αλλαγές 12 γυναικών που θα επιλεγούν μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία. Κάθε επεισόδιο θα παρουσιάζει τη μεταμόρφωση, σε διάστημα τριών εβδομάδων, μίας γυναίκας, με τις συμβουλές και καθοδηγήσεις ειδικών από διάφορους τομείς, όπως διατροφολόγου, γυμναστή, μακιγιέρ, κομμωτή, ψυχολόγου, οδοντιάτρου, οικονομικού συμβούλου και φυσικά του ίδιου του Νικόλα Ιωαννίδη.

Όσο ο παρουσιαστής όσο και το κανάλι ποντάρουν πολύ σε αυτό το πρόγραμμα, με το οποίο ευελπιστούν ότι θα κερδίσουν τη μάχη της τηλεθέασης της σαββατιάτικης prime time.

πηγή: Τηλεώρες

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA