ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Libertex: Μια ιστορία καινοτομίας και συνεχούς ανάπτυξης, με επίκεντρο τον εργαζόμενο

Προωθητική Ενέργεια

Η ιστορία της Libertex, της πολυβραβευμένης διαδικτυακής πλατφόρμας συναλλαγών, άρχισε πριν από 26 χρόνια - το 1997 - όταν ιδρύθηκε ο όμιλος Libertex Group. Tο 2012 η Libertex επέλεξε την Κύπρο για βάση των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων της, μια στρατηγική κίνηση που την οδήγησε στο να καταστεί ηγέτης στον τομέα της. Κάτι που επιτεύχθηκε μέσα από χρόνια σκληρής δουλειάς, σε συνδυασμό με μια καινοτόμα προσέγγιση που περιλαμβάνει όλα τα τμήματα και τις πτυχές της εταιρείας, από τις πλατφόρμες έως την κουλτούρα εργασίας της. Με νοοτροπία που αποζητά τη συνεχή βελτίωση και τη σταθερή ανάπτυξη, η Libertex είναι έτοιμη για το μέλλον και σίγουρη ότι η επόμενη δεκαετία θα είναι ακόμη πιο παραγωγική και αποδοτική.

Σχετικά με τη Libertex
Η Libertex είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών με έδρα τη Λεμεσό που προσφέρει επενδυτικές υπηρεσίες μέσω CFDs με υποκείμενα περιουσιακά στοιχεία όπως εμπορεύματα, ξένο συνάλλαγμα, διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (EFTs), κρυπτονομίσματα και άλλα. Παράλληλα προσφέρει και επενδύσεις σε πραγματικές μετοχές χωρίς τη χρέωση προμήθειας.

Η καινοτόμος πλατφόρμα συναλλαγών έχει κερδίσει πολλά διεθνή βραβεία και διακρίσεις, με πιο πρόσφατα το Best Trading Experience στα Ultimate Fintech Awards, 2023 και Best CFD Broker στα World Finance Forex Awards, 2023.

Δίνοντας μεγάλη έμφαση στις σύγχρονες πρακτικές και χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του προσωπικού της, η Libertex όχι μόνο έχει καθιερωθεί ως ένας επιτυχημένος και αξιόπιστος χρηματοπιστωτικός οργανισμός, αλλά έχει συμβάλλει επίσης στη διαμόρφωση του τομέα των διαδικτυακών συναλλαγών συνδυάζοντας τεχνολογική εξέλιξη, κινήσεις της αγοράς και ψηφιακές τάσεις.

Great Place to Work® στη Λεμεσό
Η επιλογή της Λεμεσού ως έδρας του Ομίλου Libertex, ήταν μια στρατηγική κίνηση που σηματοδότησε ένα νέο κεφάλαιο για την εταιρεία και τη συνέχιση των επιτυχημένων δραστηριοτήτων της στην Κύπρο. Με το εντυπωσιακό νέο κτήριο που στεγάζει τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, σε μια πόλη που προορίζεται να γίνει σημαντικός κόμβος για κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες, η Libertex εδραίωσε περαιτέρω τη δέσμευσή της για συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη, μέσα από ένα ευχάριστο, υγιές και ασφαλές περιβάλλον εργασίας. Αυτό το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να κερδίσει η εταιρεία τη διάκριση Great Place to Work® το 2023, με το 96% των εργαζομένων της να δηλώνουν ότι η Libertex είναι ένας «εξαιρετικός χώρος εργασίας» – ένα από τα υψηλότερα ποσοστά που καταγράφηκαν από το GPTW® τα τελευταία χρόνια.

Χτίζοντας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά, μέσω της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για τη Libertex, με την εταιρεία να παραμένει αφοσιωμένη στη στήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη και των φορέων που τα περιβάλλουν. Πέρσι η Libertex υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας με τον διεθνή ανθρωπιστικό οργανισμό Hope For Children - CRC Policy Center (HFC) ο οποίος εδρεύει στην Κύπρο. Με στόχο τη διαχρονική στήριξη των ανθρωπιστικών προγραμμάτων και των δομών του Οργανισμού, καθώς και την εφαρμογή κοινών δράσεων, στο πλαίσιο της προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών, η εταιρεία στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας έκανε δωρεά στον Οργανισμό ύψους 40.000 ευρώ. Μέρος της χρηματικής δωρεάς που έκανε η Libertex χρησιμοποιήθηκε για την ολική ανακαίνιση των υπνοδωματίων στο «Σπίτι της Ελπίδας» στη Λευκωσία, από την αποξήλωση και το χτίσιμο νέων τοίχων, μέχρι την επίπλωση και τη διακόσμηση του χώρου.

Οι ριζικά ανανεωμένοι χώροι παρέχουν ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον στα παιδιά που φιλοξενούν, στεγάζοντας τα όνειρα και τις ελπίδες τους. Πρόσφατα η Libertex έκανε δωρεά δύο αυτοκινήτων, τα οποία θα ενισχύσουν τον στόλο των οχημάτων του Οργανισμού, διασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη παροχή των πολύ σημαντικών υπηρεσιών που παρέχονται προς τα παιδιά. Επίσης, η Libertex στηρίζει το ίδρυμα «Change One Life» στο εξωτερικό το οποίο βοηθά ορφανά παιδιά να βρουν οικογένεια.

Επίσημος Online Trading Partner της FC Bayern
Μια πολυετής συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Libertex και της πρωταθλήτριας ποδοσφαίρου με έδρα το Μόναχο, FC Bayern, αναβαθμίστηκε από χρυσή σε πλατινένια, μόλις δώδεκα μήνες από τη σύναψή της.

Ως επίσημος Online Trading Partner της FC Bayern, η Libertex ανυπομονεί για το υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής σεζόν 2023-2024, όπως και για όλες τις συναρπαστικές πρωτοβουλίες που θα προκύψουν από αυτή τη συμφωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
News  |  Media  |  Libertex

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA