ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φεύγει από το συγκρότημα του ΔΙΑ η Ρούλα;

Η ανάρτηση της «Πάμε γι άλλα..» και το επίσημο αντίο του Τσουρούλλη

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση για την αποχώρηση της Ρούλας Γεωργιάδου από το συγκρότημα ΔΙΑΣ.

Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό, εμφανώς συγκινημένη, ενημέρωσε τους φίλους της για την αποχώρηση της.

Δείτε τι έγραψε:

«Όταν ένας κύκλος κλείνει..

Όταν λοιπόν κλείσει ένας κύκλος ξεκινά ένας νέος λέει ο λαός. Κάποιος με πρόλαβε και μου είπε μια άλλη ατάκα: Γλυκιά μου, κάθε τέλος μια καινούργια αρχή. Γέλασα ίσως να ναι και δύο καινούργιες αρχές. Έχεις βέβαια την πολυτέλεια της επιλογής.

Ο κύκλος κλείνει όταν ξανά αγγίξεις την αρχή του. Εκεί από μόνος σου βλέπεις το κοντέρ των χιλιομέτρων που έκανες στη πορεία του. Πολλές χιλιάδες.. όπως τα αυτοκίνητα.. είτε κάνεις την μηχανή recondition, είτε το δίνεις όσο όσο είτε παίρνεις ένα καινούργιο.

Ναι υπήρξαν στιγμές που ήθελες τόσο πολύ να έλεγες σε κάποιους ανθρώπους αυτά που ένοιωθες την συγκεκριμένη στιγμή αλλά κολλούσες. Κώλωνες. Σταματούσες να σκέφτεσαι και δεν έλεγες τίποτα. Ίσως γιατί κάποτε μας κυριεύει ο φόβος, πως αν μιλήσεις θα χάσεις πολλά.
Αν τολμούσαμε να πούμε αυτά που πραγματικά θέλαμε ίσως να μην αγγίζαμε το τέλος του κύκλου.

Όταν όμως ηθελημένα τον αγγίξεις νοιώθεις γεμάτος, νοιώθεις μια παράξενη γαλήνη, μια χαρά, μια σιγουριά μια πληρότητα που ξέρεις οοολη την διαδρομή του κύκλου. Νοιώθεις ευτυχισμένος γιατί τον πορεύτηκες και ευλογημένος γιατί πήρες περισσότερα απ ότι έδωσες.

Πήρες αγάπη, βίωσες συναισθήματα με γνωστούς και άγνωστους, πήρες μαθήματα ζωής, πήρες γνώση, εμπειρίες, μαθήματα, παθήματα, χαρές, λύπες, εκπλήξεις, γνώρισες άλλες πτυχές του εαυτού σου στην πορεία, δεν φθάρηκες και δεν πρόλαβε να σε αγγίξει ο θυμός, το ψέμα, η αηδία, η πλεονεξία, η φιλοδοξία, η πλήξη και η αχαριστία. Νοιώθεις απλά πλήρης και ευλογημένος... Πάμε γι άλλα..»

Από πλευράς διευθύνσεως του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, με ανακοίνωση ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, την αποχαιρέτησε και την ευχαρίστησε για την πολυετή συνεργασία. Δεν παρέλειψε μάλιστα να της ευχηθεί κάθε επιτυχία.

«Το Ράδιο ΠΡΩΤΟ αποχαιρετά την κυρία Ρούλα Γεωργιάδου και την ευχαριστεί θερμά για την πολύχρονη επιτυχημένη συνεργασία ενώ της εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της.

Η κυρία Ρούλα Γεωργιάδου προσέφερε χωρίς φειδώ σε όλα τα μέσα του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και κυρίως στο Ράδιο ΠΡΩΤΟ και την Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ (ξεκινώντας με το πρώτο παγκύπρια τηλεοπτικό μαγκαζίνο ΚΟΠΙΑΣΤΕ). Την αγαπήσαμε για το κέφι, τη δημιουργικότητα, την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό της και είμαστε σίγουροι ότι οι νέοι ορίζοντες συνεργασίας με το Συγκρότημα θα είναι το ίδιο επιτυχείς.

Εκ της διευθύνσεως Χρύσανθος Τσουρούλλης»

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA