ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευριπίδου: Όποιος είναι στην τηλεόραση και το αρνείται, μάλλον υποκρίνεται

Τι απαντά για τον ανταγωνισμό

Συνέντευξη στο Beautiful People, που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα, έδωσε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και μίλησε για όλα.

Η παρουσιάστρια του «Όλα για σένα» μίλησε για την εγκυμοσύνη στις παρουσιάστριες και κατά πόσο αυτό βοηθά τα νούμερα τηλεθέασης.

Ποια η σχέση σου με τα νούμερα τηλεθέασης; Τα παρακολουθείς;
Φυσικά, τα παρακολουθώ και όποιος είναι στην τηλεόραση και το αρνείται, μάλλον υποκρίνεται. Αυτό δεν σημαίνει οτι καθορίζουν πλέον το ξύπνημά μου, τη διάθεσή μου και τα κίνητρά μου.. Έχω μάθει να βλέπω πως θα ανταποκριθεί η ποιότητα και η αδιάκοπη προσπάθεια στη δουλειά μου, στο τι χρειάζεται ο τηλεθεατής και πώς θα γίνομαι διαρκώς καλύτερη! Με αυτό και μόνο τον τρόπο θέλω να αξιοποιώ τα νούμερα τηλεθέασης.

Πως βλέπεις τον ανταγωνισμό; Τον φοβάσαι;
Φοβάμαι μόνο να μην πάθει κάτι η Αριάδνη και η οικογένειά μου. Ο ανταγωνισμός μόνο καλύτερη μπορεί να με κάνει γί’ αυτό και υπάρχει. Έτσι τον βλέπω και έτσι θα συνεχίσω να τον βλέπω.

Η Ελένη Μενεγάκη, σε αντίθεση με τη Δέσποινα Βανδή, έχει δηλώσει ότι οι εγκυμοσύνες δεν βοηθούν στα νούμερα τηλεθέασης. Εσύ τι πιστεύεις;
Ο κόσμος έχει ανάγκη να ταυτίζεται και του αρέσει να βλέπει την ανθρώπινη και πιο προσωπική πλευρά ενός τηλεοπτικού προσώπου. Οι υπερβολές ίσως να μη βοηθούν και η υπερπροβολή της προσωπικής ζωής θεωρώ οτι μακροπρόθεσμα κάνει ζημιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA
X