ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βόμβα! Ο Δώρος… ο «άτακτος» Κύπριος δεν έχει μόνο ένα παιδί (pics)

Οι δύο γυναίκες και το μεγάλο ψέμα της παραγωγής!

Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες του "Power Of Love" έχουν ταράξει την καθημερινότητα μας και ξεκολλήσαμε λίγο βρε παιδί μου από το "πολύ Survivor".

Ποια είμαι εγώ λοιπόν που δεν θα ασχοληθώ με το ριάλιτι αγαπούλας και όλους τους αγαπούλες-αγαπουλίτσες που μπήκαν μέσα σε αυτό.

Τις τελευταίες ημέρες έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ένας συγκεκριμένος παίκτης! Μετά την αιώνια 19χρονη Αθηνά, η οποία όχι μόνο δεν είναι 19 χρονών, αλλά την έχουμε δει και σε άλλες εκπομπές.... μετά λοιπόν από την Αννούλα του χιονιά στο επίκεντρο έρχεται ο Δώρος Παναγίδης και η κρυφή προσωπική του ζωή.

Η αλήθεια είναι πως είναι δικαίωμα καθενός να μην θέλει να μιλάει ανοιχτά γι'αυτό, ή να μην θέλει ο κόσμος να μαθαίνει πτυχές της ζωής του, όμως... το συγκεκριμένο παιχνίδι το επιβάλει! Στην δημοσιότητα λοιπόν ήρθε το παιδάκι που έχει ο Δώρος, με την πανέμορφη Νάταλι Κάντερ... ένα γλυκό κοριτσάκι... αλλά δεν έχει μόνο ένα παιδί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Το κοριτσάκι αυτό που είδατε μόλις στην φωτογραφία, είναι το δεύτερο παιδάκι του! Ο Δώρος, έχει άλλο ένα αγοράκι με την Έλενα η οποία είναι επίσης από την Κύπρο και είχαν μαζί σχέση πριν την Νάταλι! Χαμος...

Ο Δώρος δεν έχει μόνο ένα παιδάκι,έχει δύο ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι τα οποία βέβαια όπως είδατε και στο επεισόδιο του Power Of Love δεν τα αποκάλυψε και είπε στην Αθηνά όταν το ρώτησα "ναι έχω!", κρύβοντας αυτόματα το ένα!

Φυσικά, μετά την θύελλα αντιδράσεων και από τους οικείους του αλλά και από το κοινό για την στάση που κράτησε ως προς τα παιδιά , έκανε μία ανάρτηση ο ίδιος και ξεσπούσε στο κείμενο για όσους τον κατηγόρησαν που το έκρυψε.

Η παραγωγή του Power Of Love ήξερε από την αρχή πως ο Δώρος έχει παιδιά... το ίδιο και η Μαρία Μπακοδήμου... δεν ήταν κάτι που το έμαθαν εκείνη την στιγμή! Το είχε δηλώσει αυτό! Και μάλιστα...εδώ κρατηθείτε... οι περισσότεροι παίκτες που είναι μέσα στο παιχνίδι ΔΕΝ δήλωσαν συμμετοχή αλλά η παραγωγή επικοινώνησε με αυτούς για να συμμετάσχουν, κρίνοντας ποιοι μπορεί να κάνουν "πικ" στον κόσμο! Άρα εξ αρχής ήξεραν για την προσωπική κατάσταση του Δώρου και όλο αυτό το πανηγυράκι που έγινε ήξεραν ότι θα κάνει σούσουρο = τηλεθέαση! Εε ρε τι μαθαίνουμε Δευτεριάτικα... Γι'αυτό και όλους κάπου κάποτε τους έχουμε ξαναδεί!

Πηγή: youweekly

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA