ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

A!MS x Dirty Harry x FY x ZieZie x Cool & Dre

Tourista - H πολυαναμενόμενη, viral συνεργασία του καλοκαιριού!

Δελτίο Τύπου

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της trap και rap σκηνής σε διεθνές και εγχώριο επίπεδο ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα τραγούδι που θα συζητηθεί!

Ο hitmaker Dirty Harry συνεργάζεται με τον αγαπημένο Αγγλοκύπριο, multi -platinum ράπερ και παραγωγό A!MS, τον ανατρεπτικό Έλληνα ράπερ FY, τον Βρετανό ZieZie με τα δεκάδες smash hits και τους σπουδαίους Αμερικανούς παραγωγούς Cool & Dre σε ένα ολοκαίνουργιο track με τίτλο Tourista.

Η διεθνής αυτή κυκλοφορία αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές προτάσεις του φετινού καλοκαιριού, με ιδιαίτερη καλλιτεχνική βαρύτητα, μιας και την παραγωγή επιμελήθηκαν οι 3 φορές βραβευμένοι με Grammy Award, Cool & Dre, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με ονόματα παγκοσμίου φήμης όπως ο 50 Cent, ο Lil Wayne, ο Jay Z, η Beyonce κ.α.

Το Tourista είναι ένα summer track που ξεχειλίζει από ήχους με μεσογειακά vibes, συνδυάζοντας άψογα τον ελληνικό trap στίχο με το βρετανικό drill σε ανεβαστικά beats.

To video clip του τραγουδιού γυρίστηκε στην Κύπρο και περιλαμβάνει πλάνα από ξέφρενες στιγμές διασκέδασης στους ρυθμούς του Tourista.

Instagram: @whoisaims

YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=vpFI9XLGQcM 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA