ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ταϊλάνδη: Αποστολή εξετελέσθη (pics, vid)

Απεγκλωβίστηκαν τα 12 αγόρια και ο προπονητής τους

Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, απεγκλωβίστηκαν από τη σπηλιά το τελευταίο παιδί μαζί με τον προπονητή του, με τον πλανήτη να παρακολουθεί συγκινημένος.

Νωρίτερα:

Το ενδέκατο αγόρι έχει απεγκλωβιστεί και αναπνέει πλέον αέρα ελευθερίας. Εντός σπηλαίου παραμένει ο προπονητής και ακόμα ένα αγοράκι.

 

 

Σύμφωνα με το Reuters και δέκατο αγόρι βγήκε από την σπηλιά χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση, ενώ σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση η τρίτη φάση της επιχείρησης φαίνεται να κινείται με γρηγορότερους ρυθμούς.

Σχετικά με την διάσωση του ένατου παιδιού πριν λίγο τα «βατράχια» του ναυτικού της Ταϊλάνδης το έκαναν επίσημο με την πιο κάτω ανάρτηση: Το ένατο μέλος των Wild Boar είναι εκτός της σπηλιάς συνοδευόμενο με το επιφώνημα «Hooyah!» που είναι ευρέως γνωστό στις τάξεις του ναυτικού 

Νωρίτερα:

Οι δύτες και οι διασώστες απεγκλώβισαν πριν από λίγο το ένατο παιδί από το πλημμυρισμένο σπήλαιο της Ταϊλάνδης. Συνεχίζεται η επιχείρηση για τα υπόλοιπα τρία και τον προπονητή τους.

Διαβάστε επίσης: Ήρωας ή ανεύθυνος; Ποιος είναι ο πρώην μοναχός και προπονητής

Νωρίτερα: 

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της επιχείρησης διάσωσης των παιδιών και του προπονητή τους τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, τόσο που σήμερα πρέπει να απεγκλωβιστούν.

Νωρίτερα:

Στις 10:08 (τοπική ώρα) ξεκίνησε η τρίτη επιχείρηση διάσωσης των τεσσάρων παιδιών και του προπονητή τους όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Διοικητής Narongsak Osotthanakorn στους δημοσιογράφους.

Ο ίδιος μάλιστα είπε: «Ελπίζω ότι και τα 4 παιδιά, ο προπονητής και ο γιατρός θα είναι όλα έξω σήμερα»

 Νωρίτερα: 

Η τρίτη και τελευταία επιχείρηση διάσωσης έχει ξεκινήσει με την  βροχή που άρχισε στην Ταϊλάνδη να περιπλέκει τις προσπάθειες για διάσωση των τεσσάρων αγοριών και του προπονητή τους οι οποίοι παραμένουν παγιδευμένοι στο σπήλαιο.

Σύμφωνα με τον πρώην κυβερνήτη και διοικητή της αποστολής διάσωσης, Chiang Rai Narongsak Osotthanakorn, η επιχείρηση είναι ένας αγώνας ενάντια στο «νερό και τον χρόνο».

Διαβάστε επίσης: «Απίστευτα δυνατά τα αγόρια»

 

Πληροφορίες από: cnn / theguardian

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X