ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονιστικό βίντεο: «Άσε τις βαλίτσες, η ζωή σου κινδυνεύει»

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από διάσωση τουρίστριας στη Ρόδο

Εκατοντάδες τουρίστες προσπαθούν να ξεφύγουν, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν απειλητικά.

Ανατριχιάζουν οι σκηνές που διαδραματίζονται στη Ρόδο, με τους κατοίκους του νησιού και τους τουρίστες να τρέχουν να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα, όσο η φωτιά μαίνεται για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα.

Ο ουρανός της Ρόδου έχει μαυρίσει από τους καπνούς και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Ξενοδοχεία στο Κιοτάρι φλέγονται και εκατοντάδες είναι εκείνοι που απομακρύνονται με τα πόδια από την περιοχή, προσπαθώντας να βρουν σωτηρία μακριά από την κόλαση που επικρατεί.

Τα βίντεο ντοκουμέντο από διασώσεις τουριστών στη Ρόδο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και συγκλονίζουν. Σε αυτά απεικονίζονται οι φλόγες που πλησιάζουν απειλητικά και οι αγωνιώδεις προσπάθειες των τουριστών να απομακρυνθούν από το σημείο.

Στο παρακάτω βίντεο ακούγεται η δραματική έκκληση ενός άνδρα προς μία τουρίστρια. Όπως φαίνεται και στα πλάνα, ο άνδρας, μιλώντας αγγλικά στην τουρίστρια, της ζητά να παρατήσει τις βαλίτσες της στο δρόμο.

«Άστες, άστες εδώ. Η ζωή σου κινδυνεύει», ακούγεται της φωνάζει.

Η γυναίκα άφησε τις βαλίτσες της και τον ακολούθησε, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην ασφάλεια του πυροσβεστικού οχήματος.

Τα τελευταία πλάνα του βίντεο είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά, αποτυπώνοντας την αγωνία που επικρατεί όσο η φωτιά πλησιάζει ολοένα και πιο απειλητικά.

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση