ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ραδιοφωνικός παρουσιαστής εκτελέστηκε on air (vid)

Φιλιππίνες – Προσοχή! Σκληρές εικόνες

Ένας διακεκριμένος ραδιοφωνικός παρουσιαστής στις Φιλιππίνες έπεσε νεκρός από πυρά την Κυριακή (5/11) κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης της εκπομπής του.

Η Εθνική Ένωση Δημοσιογράφων των Φιλιππίνων ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ο 57χρονος ραδιοφωνικός παρουσιαστής Juan Jumalon, γνωστός ως DJ Johnny Walker , πυροβολήθηκε στο Misamis Occidental στις 5 Νοεμβρίου.

Εργαζόταν για τον ραδιοφωνικό σταθμό Gold FM 94,7 στις Φιλιππίνες.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η επίθεση από άγνωστο ένοπλο καταγράφηκε στη ζωντανή μετάδοση του ραδιοφωνικού σταθμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έρευνα για την εν ψυχρώ δολοφονία διέταξε ο πρόεδρος της χώρας

Ο Ferdinand Marcos Jr, πρόεδρος των Φιλιππίνων, καταδίκασε τη δολοφονία και διέταξε έρευνα. «Οι επιθέσεις κατά των δημοσιογράφων δεν θα γίνουν ανεκτές στη δημοκρατία μας και όσοι απειλούν την ελευθερία του Τύπου θα αντιμετωπίσουν όλες τις συνέπειες των πράξεών τους», έγραψε στο Twitter.

Η Cebu Daily News ανέφερε ότι από την αρχική έρευνα της αστυνομίας της διαπιστώθηκε ότι ένας άνδρας ζήτησε άδεια για να εισέλθει στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού για να ανακοινώσει «κάτι σημαντικό».

Το βίντεο-σοκ από την δολοφονία του ραδιοφωνικού παρουσιαστή:

Toυ πήραν το χρυσό περιδέραιο και εξαφανίστηκαν

Ο δράστης άρπαξε το χρυσό περιδέραιο του θύματος πριν διαφύγει με μηχανή μαζί με έναν συνεργό που τον περίμενε έξω. Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να βρουν τον δράστη αλλά και για να διαπιστωθούν τα κίνητρα του δολοφόνου.

Λίγο μετά τη δολοφονία, η αστυνομία του Misamis Occidental έδωσε στη δημοσιότητα το πρόσωπο ενός από τους υπόπτους για τη δολοφονία.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση