ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ψάχνουμε το κουράγιο για να συνεχίσουμε» - Συγκινεί ο αδελφός του αστυνομικού

«Πάντα υπάρχει ο φόβος και ο κίνδυνος για τις ζωές μας και φταίνε πολλοί παράγοντες»

Συντετριμμένος από το ξαφνικό χαμό του αγαπημένου του αδελφού,του αστυνομικού Χρήστου Κουρουνώτη, ο Γιώργος, ο οποίος εργάζεται και ο ίδιος στην αστυνομία και συγκεκριμένα στα ΜΑΤ, μίλησε στο protothema.gr για το άδοξο τέλος του 29χρονου μετά την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

«Ήταν θέλημα Θεού να φύγει από τη ζωή ο αδελφός μου. Ήμασταν δεμένοι με τον Χρήστο, είχαμε καθημερινή επικοινωνία, συμβούλευε ο ένας τον άλλον, στηρίζαμε ο ένας τον άλλον γιατί για κάποιο διάστημα δουλεύαμε και στο ίδιο σώμα ασφαλείας» λέει αρχικά ο αδελφός του 29χρονου.

«Ο κόσμος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον αδελφό μου και με συγκινεί αυτό. Πάντα υπάρχει ο φόβος και ο κίνδυνος για τις ζωές μας και φταίνε πολλοί παράγοντες... Θα προσπαθήσουμε να επουλώσουμε τις πληγές μας, θα το κρατήσουμε βαθιά μέσα μας ώστε να μπορέσουμε να βρούμε το κουράγιο για να συνεχίσουμε» καταλήγει ο αδελφός του αδικοχαμένου Χρήστου.

Κανείς από την οικογένεια δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αγαπημένος τους Χρήστος δεν θα βρίσκεται μαζί τους τα Χριστούγεννα για να γιορτάσει τη γιορτή του όπως συνήθιζε να κάνει με τους γονείς, τους φίλους και τους συγγενείς.Στο πατρικό του σπίτι του Χρήστου, στην Πάτρα, ο πόνος των γονιών είναι μεγάλος καθώς ετοιμάζονται να κηδέψουν το παιδί τους αύριο το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος.

Την ίδια ώρα δασωληνωμένος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο νοσηλεύεται ο δεύτερος αστυνομικός που συμμετείχε στην καταδίωξη με τους θεράποντες γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή του σοβαρή αλλά όχι κρίσιμη για τη ζωή του. Ο 32χρονος αστυνομικός έχει πολλαπλά κατάγματα στη λεκάνη και στην κνήμη ενώ τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση