ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο βίντεο λίγο μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου αστυνομικού

Συνελήφθησαν δύο άτομα

Νέο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας λίγο μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου αστυνομικού στον Ασπρόπυργο, ύστερα από καταδίωξη.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε από χρήστη στο TikTok και έχει τραβηχτεί από επιβάτη οχήματος που περνούσε ελάχιστη ώρα μετά από το σημείο που έγινε το μοιραίο, φαίνεται ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με ανοικτούς φάρους και αστυνομικοί, ενώ η μηχανή του 29χρονου αστυνομικού βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του δρόμου, πάνω στο προστατευτικό στηθαίο.

Το χρονικό της καταδίωξης στον Ασπρόπυργο

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα, όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος από την περιοχή της Νίκαιας. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα. Τότε ξεκίνησε η καταδίωξη των ύποπτων οχημάτων από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η καταδίωξη ξεκίνησε από τη Νίκαια, ωστόσο στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου στον Ασπρόπυργο οι αστυνομικοί έχασαν επαφή με το δεύτερο όχημα. Το πρώτο, όμως (το οποίο εκλάπη από την οδό Ματρόζου στη Νίκαια), πραγματοποίησε απότομα αλλαγή κατεύθυνσης. Το αποτέλεσμα ήταν ο οδηγός του περιπολικού, θέλοντας να αποφύγει το καταδιωκόμενο όχημα, να πατήσει απότομα φρένο. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας της ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία ακολουθούσε το περιπολικό, δεν πρόλαβε να φρενάρει, με συνέπεια να πέσει στο περιπολικό.

Νεκρός 29χρονος αστυνομικός, διασωληνωμένος ο δεύτερος

Οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα, μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου ο ένας, δυστυχώς, κατέληξε. Την ίδια ώρα, ο δεύτερος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για την καταδίωξη

Για την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο, που είχε ως συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου αστυνομικού, συνελήφθησαν δύο άτομα.

Ειδικότερα, πέρασαν χειροπέδες χθες (18/12) σε έναν 20χρονο Ρομά, όπως και στον 17χρονο ξάδελφό του σήμερα (19/12), ο οποίος κρυβόταν στο Πέραμα.

Παράλληλα, αναζητούνται ακόμα δύο άτομα, καθώς στη δικογραφία περιλαμβάνονται τέσσερις Ρομά.

@loukasgitsis #τροχαιο #αστυνομικος #νεκρος ♬ Very Sad - Enchan

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση