ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο 8χρονος τυφλός Κύπριος που παίζει ποδόσφαιρο στην Βρετανία

Παραδίδει μαθήματα αγάπης για την ζωή

Ο νεαρός Mikey Poulli εκπλήσσει ευχάριστα το κοινό και τον αθλητικό κόσμο στην Βρετανία, καθώς, παρά την τύφλωσή του στα επτά του χρόνια, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να προπονείται και να παίζει ποδόσφαιρο!


Θανατηφόρο Ξυλοτύμβου: Έτσι έχασε την ζωή του ο Γιώργος


Ο 8χρονος σήμερα Mikey έχει λάβει οικονομική βοήθεια από την βρετανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου για να εξασφαλίσει ειδικό προπονητή για την περίπτωσή του και συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο σε ειδική κατηγορία για τυφλά άτομα.

Ο 8χρονος, σύμφωνα με την Parikiaki, λαμβάνει μέρος σε ομαδική συνεδρία μια φορά τον μήνα στην ποδοσφαιρική ομάδα Brighton Hove Albion και δύο φορές τον μήνα στην Tottenham Hotspur.


Επεισοδιακή καταδίωξη Λεμεσού: Συνελήφθη ο οδηγός


Η σπάνια πάθηση

Ο Mikey αναφέρει στον λογαριασμό του στο twitter ότι τυφλώθηκε στα επτά του χρόνια, εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης των ματιών του.

Δεν υπήρξε προηγουμένως κάποια ένδειξη για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, μέχρι που υποβλήθηκε σε μια εξέταση ρουτίνας για την όρασή του. Τότε, διαπιστώθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μετά από περαιτέρω εξετάσεις, φάνηκε ότι πάσχει από μια σπάνια πάθηση του αμφιβληστροειδούς χιτώνα. 

Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, αναφέρει ότι το πάθος του είναι το ποδόσφαιρο, ενώ προηγουμένως έπαιζε για την Ομόνοια. Μεγάλη αγάπη για τον 8χρονο αποτελεί και η βρετανική Arsenal.

Ο πατέρας του, γεννηθείς στην Βρετανία, έχει ρίζες στην Κύπρο, ενώ η μητέρα του κατάγεται από την Γαλλία.

Ο Mikey πηγαίνει σχολείο κανονικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X