ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισοδιακή καταδίωξη Λεμεσού: Συνελήφθη ο οδηγός

Τον καταδίωξαν με πυροβολισμούς οι Αστυνομικοί

Στη σύλληψη 26χρονου κατοίκου Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης μεταφοράς εκρηκτικών υλών, παράνομης κατοχής ασυρμάτου και τροχαίων αδικημάτων, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία. Της σύλληψής του, προηγήθηκε επεισοδιακή καταδίωξη σε δρόμους της Λεμεσού, κατά την οποία ρίχθηκε και αριθμός προειδοποιητικών πυροβολισμών, από τους αστυνομικούς.


Στα χέρια της Αστυνομίας ο ληστής της υπεραγοράς στην Λευκωσία


Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.35μ.μ. χθες, μηχανοκίνητο περίπολο της Αστυνομίας, εντόπισε αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες εγγραφής, να κινείται σε δρόμο στα Κάτω Πολεμίδια. Τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν, ενώ στην προσπάθειά τους να τον ανακόψουν έριξαν αριθμό προειδοποιητικών πυροβολισμών. Παρ’ όλα αυτά, το ύποπτο όχημα κατάφερε να διαφύγει, μέσω χωραφιών της περιοχής.


Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 25χρονος Γιώργος


Από την διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου οχήματος, είναι 26χρονος κάτοικος Λεμεσού. Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στην οικία του, όπου γύρω στις 11μ.μ., στο δρόμο έξω από την οικία, ανακόπηκε το εν λόγω όχημα, με οδηγό τον 26χρονο.


Τέσσερις συλλήψεις οπαδών στο ΓΣΠ


Από έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκαν εντός του οχήματος ένα κυνηγετικό φυσίγγιο και ένας ασύρματος, με αποτέλεσμα ο 26χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν στα έγγραφα του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι αυτό δεν καλύπτεται από ασφάλεια και πιστοποιητικό καταλληλότητας, είναι διεγραμμένο, έχει ληγμένη άδεια κυκλοφορίας από τον Δεκέμβριο του 2012, είναι δηλωμένο ως ακινητοποιημένο από τον Φεβρουάριο του 2014 και δεν φέρει πινακίδες εγγραφής, στο πίσω μέρος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X