ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντελιβεράς πυροβόλησε 21χρονο YouTuber που του έκανε πλάκα

ΗΠΑ: Ο ντελιβεράς υποστήριξε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα

Τελείως στραβά εξελίχθηκε η προσπάθεια του 21χρονου YouTuber, Τάνερ Κουκ, να κάνει πλάκα σε βάρος ντελιβερά σε εμπορικό κέντρο στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ καθώς κατέληξε με τον νεαρό φαρσέρ να πυροβολείται στο στήθος από το θύμα του.

Στο βίντεο από το περιστατικό που σημειώθηκε στις 2 Απριλίου αλλά ήρθε στη δημοσιότητα καθώς την περασμένη εβδομάδα διεξήχθη η δίκη, φαίνεται ο Κουκ ο οποίος έχει το κανάλι Classified Goons στο YouTube να πλησιάζει τον Άλαν Κόλι και να του «κολλάει» το κινητό του στο πρόσωπο και να του λέει «έι βλ@@@ σταμάτα να σκέφτεσαι τα βλέφαρά μου».

Όπως φαίνεται στο επίμαχο βίντεο ο ντελιβεράς είπε τρεις φορές στον νεαρό YouTuber να σταματήσει πριν τελικά να βγάλει όπλο και να τον πυροβολήσει μια φορά με τη σφαίρα να πετυχαίνει τον 21χρονο χαμηλά στο στήθος.

Δείτε το βίντεο

Τότε, μάλιστα, είχε προκληθεί πανικός καθώς όσοι βρίσκονταν στο εμπορικό κέντρο αρχικά νόμισαν ότι επρόκειτο για επίθεση ενόπλου.

Ο ντελιβεράς μετά τη σύλληψή του κατηγορήθηκε για ένοπλη επίθεση από πρόθεση. Ωστόσο στο δικαστήριο ο Κόλι, ο οποίος κατείχε νόμιμα το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον 21χρονο, κρίθηκε αθώος για τη συγκεκριμένη κατηγορία καθώς υποστήριξε ότι ήταν σε αυτοάμυνα.

Αντίθετα κρίθηκε ένοχος για την λιγότερο «βαριά» κατηγορία του πυροβολισμού κατά τη διάρκεια καβγά αλλά η ποινή του θα κριθεί τον επόμενο μήνα μετά την έφεση που άσκησε ο δικηγόρος του. Σύμφωνα με την Daily Mail αν καταδικαστεί τελεσίδικα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο φυλάκισης 10 ετών.

Ο δικηγόρος του ντελιβερά υποστήριξε ότι ο πελάτης του ένιωσε να απειλείται από τον ύψους 1,93 μ. Κουκ. Όπως είπε στο δικαστήριο «ο Κουκ προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση στα θύματά του για να καταγράφει τις αντιδράσεις τους σε βίντεο. Δεν τον ενδιαφέρει ότι τα θύματά του νιώθουν φόβο».

Όταν ο YouTuber ρωτήθηκε γιατί δεν σταμάτησε τη φάρσα παρά το γεγονός ότι ο ντελιβεράς του το ζήτησε τρεις φορές, απάντησε ότι «σχεδόν το έκανα» όχι, όμως, για ένιωσε ότι το θύμα της φάρσας του φοβόταν ή είχε θυμώσει αλλά επειδή «δεν είχε καμία αντίδραση».

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση