ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έδιωξαν καθηγήτρια για ροζ βίντεό - Μαθητές μαζεύουν υπογραφές για να επιστρέψει

Η 28χρονη καθηγήτρια άνοιξε μαζί με τον άνδρα της λογαριασμό στη συνδρομητική πλατφόρμα ενήλικου περιεχομένου Onlyfans

Σε διαθεσιμότητα έθεσε η διεύθυνση λυκείου στο Μισούρι των ΗΠΑ μια καθηγήτρια, επειδή ανέβαζε ροζ βίντεο στο Διαδίκτυο για να βγάλει ένα έξτρα εισόδημα.

Αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν τώρα ότι έχει ξεκινήσει συλλογή υπογραφών στο Ίντερνετ, προκειμένου η Μπριάνα Κόπατζ να επιστρέψει στην τάξη.

Η 28χρονη καθηγήτρια άνοιξε μαζί με τον άνδρα της λογαριασμό στη συνδρομητική πλατφόρμα ενήλικου περιεχομένου Onlyfans, όπου αναρτούσε βίντεο με ροζ περιεχόμενο χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο.

Η υπόθεση, ωστόσο, έφθασε στα αυτιά των αρμόδιων σχολικών αρχών της περιφέρειας Σεντ Κλερ, που απέπεμψε την καθηγήτρια.

Η Κόπατζ είπε στο τοπικό ΜΜΕ “St Louis Post-Dispatch” ότι ξεκίνησε το καλοκαίρι να γυρίζει ερωτικά βίντεο προκειμένου να συμπληρώνει το ετήσιο εισόδημα των 42.000 δολαρίων από το μισθό της. Στο Onlyfans η καθηγήτρια έβγαζε άλλα 8.000 δολάρια μηνιαίως!

«Το έχω συνειδητοποιήσει ότι προφανώς δεν θα ξαναμπώ σε τάξη. Αλλά με θλίβει αυτό, μου λείπουν οι μαθητές μου», δήλωσε η καθηγήτρια.

Αλλά δεν αποκλείεται η υπόθεση να έχει διαφορετική κατάληξη για την ίδια, αφού στο Διαδίκτυο ξεκίνησε συλλογή υπογραφών προκειμένου να επιστρέψει η καθηγήτρια στο σχολείο. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα change.org υπό το σύνθημα «βοηθείστε την Μπριάνα Κόπατζ να ξαναεργαστεί ως καθηγήτρια», η 28χρονη «είναι υπέροχο άτομο και μεριμνά για τους μαθητές της. Προσπαθεί να πετύχει στο έργο της».

Μέχρι στιγμής μέσα σε μόλις τρεις ημέρες συγκεντρώθηκαν πάνω από 350 υπογραφές και σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ μεταξύ εκείνων που υπέγραψαν περιλαμβάνονται μαθητές, αλλά ακόμη και γονείς. Μια γυναίκα επί παραδείγματι γράφει: «Η Μπριάνα Κόπατζ ανέλαβε στις αρχές του έτους ως καθηγήτρια Αγγλικών την τάξη του γιου μου στο λύκειο. Ο γιος μου βελτιώθηκε πάρα πολύ με τη βοήθειά της. Εδώ πρόκειται για την ιδιωτική της ζωή, που δεν αφορά τους συναδέλφους της ή τους μαθητές. Αφήστε την να κάνει τη ζωή της».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση