ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ: Πέντε νεκροί σε σπίτι στη Βόρεια Καρολίνα

Σερίφης στη νοτιοανατολική περιοχή στη Βόρεια Καρολίνα αναφέρει ότι πέντε άνθρωποι βρέθηκαν θανάσιμα πυροβολημένοι σε σπίτι

Πέντε άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς σε σπίτι στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ νωρίς το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με τον τοπικό σερίφη.

Ο σερίφης της κομητείας Σάμπσον, Τζίμι Θόρντον, δήλωσε ότι οι βοηθοί του κλήθηκαν στο σπίτι στην εθνική οδό Γκάρλαντ έξω από το Κλίντον, για μια αναφορά ανθρωποκτονίας.

Στο σπίτι βρέθηκαν πέντε άνθρωποι νεκροί με τραύματα από πυροβολισμούς, όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Την Τετάρτη, σημειώθηκε μακελειό στο Μέιν με 22 νεκρούς

Η κλήση έκτακτης ανάγκης προήλθε από κάποιον που γνώριζε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, δήλωσε ο σερίφης.

Οι ερευνητές δεν έχουν καμία πληροφορία για ύποπτο, προς το παρόν, και δεν γνωρίζουν πώς οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν γνώριζαν ο ένας τον άλλον, όπως δήλωσε.

Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης του μακελειού στο Μέιν

Εν τω μεταξύ, τουλάχιστον 22 νεκροί και 60 τραυματίες είναι ο θλιβερός απολογισμός από τη δολοφονική επίθεση με καταιγισμούς πυρών στο Λιούιστον του Μέιν, ενώ ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

Σύμφωνα με την πολιτειακή αστυνομία του Μέιν, ένας ένοπλος άντρας σε αμόκ άνοιξε πυρ με ένα ημιαυτόματο AR-15 πρώτα σε αίθουσα μπόουλινγκ και μετά σε παρακείμενο μπαρ.

Ο ύποπτος έχει ταυτοποιηθεί, πρόκειται για τον εμπειρογνώμονα πυροβόλων όπλων και έφεδρο του αμερικανικού στρατού, Ρόμπερτ Καρντ, για τον οποίο η αστυνομία του Λιούιστον έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Ολόκληρη η πόλη έχει αποκλειστεί και τα δημόσια κτίρια παραμένουν κλειστά, καθώς ο Καρντ έχει χαρακτηριστεί «ένοπλος και επικίνδυνος», ο οποίος μάλιστα το καλοκαίρι είχε τεθεί σε περιορισμό για λόγους ψυχικής υγείας.

Σε ισχύ παραμένει και η εντολή οι κάτοικοι να παραμείνουν στα σπίτια τους με κλειδωμένες τις πόρτες όσο οι αρχές αναζητούν τον ύποπτο για τους πυροβολισμούς λόγω «ανθρωποκυνηγητού στην περιοχή».

Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι το όχημα του Καρντ – ένα λευκό Subaru του 2013 – βρέθηκε κοντά στην αποβάθρα σκαφών στη Λισαβόνα, περίπου επτά μίλια νοτιοανατολικά του Λιούιστον.

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση