ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μακελειό στις ΗΠΑ: 52χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τρεις γυναίκες και μια 13χρονη

Ο 52χρονος φέρεται να αυτοκτόνησε μετά τη δράση του

Τρεις γυναίκες και ένα 13χρονο κορίτσι έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς ενός 52χρονου στην αμερικανική πόλη Μέμφις του Τενεσί, αργά το βράδυ του Σαββάτου, ενώ άλλη μια έφηβη κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο 52χρονος δράστης ονόματι Μάβις Κρίστιαν εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στο αυτοκίνητό του, μετά τη δράση του σε ξεχωριστά σημεία στο Μέμφις, έχοντας προφανώς αυτοκτονήσει, σύμφωνα με την αστυνομία. Αστυνομικές πηγές χαρακτηρίζουν το μακελειό αυτό σαν αποτέλεσμα ενδοοικογενειακής βίας.

Οι αστυνομικοί του τμήματος του Μέμφις ανταποκρίθηκαν σε μια αναφορά για πυροβολισμούς στις 21:22 του Σαββάτου και βρήκαν μια γυναίκα με τραύμα από πυροβόλο όπλο, η οποία ανακηρύχθηκε νεκρή επί τόπου.

Ακολούθως, διαπίστωσαν ότι υπήρχαν άλλοι δύο συνδεδεμένοι θανάσιμοι πυροβολισμοί σε άλλο σημείο, με μια γυναίκα και ένα 13χρονο κορίτσι να έχουν σκοτωθεί και ένα 15χρονο κορίτσινα έχει τραυματιστεί σοβαρά. Μια άλλη γυναίκα βρέθηκε θανάσιμα πυροβολημένη σε ξεχωριστή περιοχή, δήλωσε η αστυνομία του Μέμφις, η οποία θεωρεί πως ο Κρίστιαν ήταν υπεύθυνος και για τους τρεις πυροβολισμούς και ξεκίνησε έρευνα στην οποία συμμετείχαν τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση