ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυστραλία: Σύγκρουση δύο αεροσκαφών - Ψάχνουν επιζώντες

Απίστευτο περιστατικό στην Αυστραλία

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Αυστραλία με δύο αεροσκάφη να συγκρούονται στον αέρα.

Τα δύο ελαφρά αεροπλάνα συγκρούστηκαν στον αέρα μετά από σύγκρουση και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν σπεύσει σε σημείο στην θάλασσα όπου φαίνεται να κατέπεσε το ένα.

Το αεροπλάνο βρέθηκε στο νερό κοντά στο όρος Μάουντ Μάρθα, νότια της Μελβούρνης μετέδωσε η Daily Mail. Η Αυστραλιανή Αρχή Ναυτικής Ασφάλειας ανέφερε ότι τα συντρίμμια έχουν εντοπιστεί, αλλά δεν είναι ακόμη γνωστό αν υπάρχουν επιζώντες.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός 3AW ανέφερε ότι πρόκειται για πρώην στρατιωτικό αεροσκάφος ,τζετ S-211 Viper, έπεσε στο νερό, με έναν πιλότο και έναν συνεπιβάτη που πιστεύεται ότι επέβαιναν σε αυτό.

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους έχουν εντοπιστεί στο νερό όπου ψάχνουν οι ομάδες διάσωσης.

Επιχείρηση διάσωσης στα νερά της Αυστραλίας

Τα S-211 είναι ιταλικής κατασκευής μαχητικά αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται κυρίως για την εκπαίδευση της Βασιλικής Αεροπορίας της Αυστραλίας.

Πιστεύεται ότι τα δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν περίπου 12 χιλιόμετρα δυτικά του Μόρνιγκτον.

Ενώ το ένα αεροσκάφος συνετρίβη στον κόλπο Port Phillip το άλλο κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Essendon, αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες.

Τουλάχιστον τέσσερα ελικόπτερα, συμπεριλαμβανομένων της αστυνομίας και νοσοκομειακού αεροσκάφους , ερευνούν τα νερά κοντά στο σημείο της συντριβής.

Στην έρευνα συμμετέχουν επίσης πολλά πλωτά σκάφη, συμπεριλαμβανομένων σκαφών της ακτοφυλακής και τζετ σκι.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση