ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για όγδοη φορά μπαμπάς ο Μπόρις Τζόνσον

Με την σύζυγό του Κάρι απέκτησαν και τρίτο παιδί

To τρίτο τους παιδί απέκτησαν ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του, Κάρι Σίμοντς.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι καλωσόρισε το δεύτερο αγοράκι τους, Φρανκ Άλφρεντ Οδυσσέα Τζόνσον ή απλώς Φράνκι, όπως θα τον αποκαλεί η οικογένειά του.

Η δεύτερη σύζυγος του Τζόνσον έκανε την ανακοίνωση μέσω Instagram, πλατφόρμα στην οποία μοιράστηκε φωτογραφίες του νεογέννητου.

Για την Κάρι είναι το τρίτο παιδί ενώ για τον Μπόρις το όγδοο.

Η 35χρονη σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, φορώντας ένα λευκό φόρεμα, φαίνεται να κρατά το μωρό και να το κοιτάζει με λατρεία. Μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες του Φράνκι που τον σκεπάζει ο μεγάλος του αδερφός Γουίλφρεντ ενώ είναι ξαπλωμένος σ΄ένα καλάθι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Carrie Johnson (@carrielbjohnson)

Η κυρία Τζόνσον έγραψε στα social media:

«Καλώς ήρθες στον κόσμο Frank Alfred Odysseus Johnson, γεννηθείς στις 5 Ιουλίου στις 9.15 π.μ. (Μπορείτε να μαντέψετε ποιο όνομα διάλεξε ο άντρας μου;!) Λατρεύω κάθε λεπτό του νυσταγμένου μωρού. Το να βλέπω τα δύομεγαλύτερα παιδιά μου να αγκαλιάζουν τον νέο τους αδερφό με τόση χαρά και ενθουσιασμό, ήταν το πιο υπέροχο πράγμα που έχω δει .Είμαστε όλοι εκστασιασμένοι».

Η 35χρονη Κάρι ευχαρίστησε επίσης τους γιατρούς που βρίσκονταν συνεχώς στο πλευρό της.

«Ευχαριστώ πολύ την απίστευτη ομάδα μητρότητας του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS). Πραγματικά είναι οι πιο καταπληκτικοί, περιποιητικοί άνθρωποι. Νιώθω τόσο απέραντη ευγνωμοσύνη. Τώρα, μπορεί κανείς να προτείνει κάποια καλή σειρά σετ κουτιών για φαγοπότι κατά τη διάρκεια του θηλασμού; Ώρα για ποτό», γράφει με χιούμορ η μαμά Κάρι.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Γηραιάς Αλβιώνας έχει τέσσερα παιδιά από τον γάμο του με τη δικηγόρο Μαρίνα Γουίλερ.

Επιπλέον, έχει αποκτήσει ένα πέμπτο παιδί με τη σύμβουλο τέχνης Έλεν Μάκινταιρ.

Τον Μάιο, η κυρία Τζόνσον ανακοίνωσε ότι περιμένει το τρίτο της παιδί. Μοιραζόταν τα νέα της εγκυμοσύνης της στο Instagram και έλεγε ότι ένιωθε «αρκετά εξαντλημένη» τους τελευταίους οκτώ μήνες, προσθέτοντας:

«Ανυπομονούμε να συναντήσουμε αυτό το μικρό» σε λίγες εβδομάδες.

Πριν από δύο χρόνια, ο Τζόνσον, αναφερόμενος στα παιδιά του, είχε δηλώσει αστειευόμενους σε δημοσιογράφους: «Έχω έξι παιδιά και αλλάζω πολλές πάνες».

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση