ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίθεση πίτμπουλ σε 11χρονο - Έκανε τον λιπόθυμο για να γλιτώσει

Χειρουργήθηκε ο ανήλικος

Άπαντες έχει σοκάρει η επίθεση πίτμπουλ σε 11χρονο αγόρι στην Αρτέμιδα που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (26/10).

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο 11χρονος μαθητής στις 7 το απόγευμα εκείνης της ημέρας είχε πάρει το ποδήλατό του και πήγε να κάνει μια βόλτα στην περιοχή. Κάποια στιγμή πέτυχε ένα σκυλί ράτσας πίτμπουλ, το οποίο του επιτέθηκε, τον πέταξε κάτω από το ποδήλατο και άρχισε να τον δαγκώνει, στο κεφάλι, στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματός του.

Ο 11χρονος έκανε τον λιπόθυμο για να γλιτώσει από το πίτμπουλ στην Αρτέμιδα

Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν ότι το 11χρονο παιδί, για να γλιτώσει από τη μανία του σκύλου, έκανε τον λιπόθυμο, καθώς το σκυλί στη δεύτερη επίθεση που του πραγματοποίησε τον μύρισε και σηκώθηκε και έφυγε.

Το τραυματισμένο αγόρι νοσηλεύεται στον τρίτο όροφο του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», όπου χειρουργήθηκε, με τη ζωή του να μη βρίσκεται, ευτυχώς, πλέον σε κίνδυνο. Ήταν τέτοια η επίθεση που πραγματοποίησε το πίτμπουλ εναντίον του παιδιού, που βρέθηκε ένα δόντι στο κρανίο του 11χρονου.

Ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε ότι του ανήκει ο σκύλος - Κατέθεσε μήνυση ο πατέρας

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο φερόμενος ιδιοκτήτης του πίτμπουλ αρνήθηκε ότι του ανήκει ο σκύλος και τόνισε πως είναι με τα άλλα τα αδέσποτα στη γειτονιά. Το σκυλί βρισκόταν έξω από το σπίτι και επιτέθηκε στο παιδί που έκανε βόλτα με το ποδήλατό του. Η Αστυνομία θα διερευνήσει το περιστατικό, δηλαδή αν ο σκύλος έφυγε από τον αύλειο χώρο του σπιτιού του φερόμενου ιδιοκτήτη του ή αν όντως είναι αδέσποτο, καθώς ο πατέρας του παιδιού κατέθεσε μήνυση.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση