ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε» - Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους

«Είμαι συντετριμμένος, εγώ και η οικογένειά μου»

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του βρέφους στον Βόλο το οποίο έχασε τη ζωή του όταν μοτοσικλέτα έπεσε πάνω στον παππού του, ο οποίος το κρατούσε αγκαλιά.

«Δεν υπάρχουν λόγια» είπε ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο Mega ενώ αναφερόμενος στον οδηγό της μηχανής τόνισε ότι: «Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε».

«Είμαι συντετριμμένος, εγώ και η οικογένειά μου. Δεν υπάρχουν λόγια. Έχουμε δικηγόρο και έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά. Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του βρέφους.

Υπενθυμίζεται ότι όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου (4/11) όταν ο 53χρονος παππούς καθόταν με τη γυναίκα του σε κατάστημα εστίασης επί της Αντωνοπούλου. Μετά από λίγο έφτασαν κόρη, γαμπρός και η μόλις 3 μηνών εγγονή του. Έτσι, θέλοντας να βοηθήσει, διέσχισε τον δρόμο με το μωρό χωρίς το καρότσι του.

Ο 53χρονος βρέθηκε στο οδόστρωμα παρασυρμένος από τη μηχανή και το μωρό επίσης, χτυπώντας στο κρανίο. Στο αιφνίδιο και τραγικό γεγονός, παρόντες ήταν και οι γονείς του άτυχου βρέφους και η γιαγιά του, η οποία βλέποντας μπροστά στα μάτια της να εκτυλίσσεται αυτή η τραγωδία, πετάχτηκε στον δρόμο, πήρε αγκαλιά το βρέφος και διερχόμενο ταξί σταματώντας να δει τι συμβαίνει, τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η κινητοποίηση στο νοσοκομείο ήταν άμεση ώστε να προσφερθεί κάθε δυνατή βοήθεια στο βρέφος, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του, λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν.

Η οικογένεια του άτυχου βρέφους γονείς και παππούδες, αλλόφρονες από την ανείπωτη τραγωδία, δέχθηκαν την φροντίδα και την ψυχολογική υποστήριξη ειδικευμένου προσωπικού του νοσοκομείου, ενώ ο παππούς και τις ιατρικές φροντίδες καθώς έχει σπασμένα πλευρά.

Ο 33χρονος δικυκλιστής, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο Βόλου έλαβε εξιτήριο, συνελήφθη για ανθρωποκτονία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για αύριο Τρίτη προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση