ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ακρωτηρίασαν το πόδι του 31χρονου αστυνομικού

Δίνει μάχη για τη ζωή του

Στον ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του 31χρονου αστυνομικού ο οποίος τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα των χούλιγκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, προχώρησαν οι γιατροί.

Ο άτυχος αστυνομικός ο οποίος δέχθηκε ευθεία βολή από όπλο με ναυτική φωτοβολίδα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας αμέσως μετά τον τραυματισμό του την περασμένη Πέμπτη, όπου παραμένει διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι εδώ και δύο 24ωρα ο αστυνομικός δεν είχε χρειαστεί να λάβει επιπλέον αίμα. Η αγωνία των γιατρών πριν τον ακρωτηριασμό ήταν να μην υπάρξει κάποια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, κάποια επιπλοκή στο τραύμα καθώς επρόκειτο για τραύμα βαθύ και δύσκολο με μεγάλο έγκαυμα. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα οι γιατροί μείωναν σταθερά τις δόσεις των κατασταλτικών περιμένοντας να δουν πώς θα αντιδράσει σταδιακά ο οργανισμός.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση».

Βίντεο-ντοκουμέντο: Οι χούλιγκαν ρίχνουν τη φωτοβολίδα και γυρίζουν στο γήπεδο για να κρυφτούν

Υπενθυμίζεται πως βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων στο Ρέντη, κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός, έφερε χθες στο φως το protothema.gr.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, οι χούλιγκαν έχουν μόλις επιτεθεί στους αστυνομικούς και επιστρέφουν πίσω στο γήπεδο, προκειμένου να χαθούν στο πλήθος. Ανάμεσα τους και ο 18χρονος, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη και ομολόγησε πως ήταν αυτός που εκσφενδόνισε τη φωτοβολίδα που «καρφώθηκε» στον μηρό του νεαρού αστυνομικού, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση