ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσπά η μητέρα του 18χρονου: «Τον έδωσαν οι μεγάλοι για να σώσουν το τομάρι τους»

Επέμεινε ότι «δεν είναι ότι δεν έριξε τη φωτοβολίδα, ενδεχομένως να μην είναι η δικιά του»

Την άποψη ότι τον 18χρονο που συνελήφθη για τη ρίψη της ναυτικής φωτοβολίδας από την οποία τραυματίστηκε βαρύτατα ο 31χρονος αστυνομικός το βράδυ της Πέμπτης στου Ρέντη «τον έδωσαν οι μεγάλοι για να σώσουν το τομάρι τους και να μην πάνε μέσα» εξέφρασε το μεσημέρι της Τρίτης η μητέρα του νεαρού.

«Το παιδί μου ούτε παραβατικό ήταν, ούτε χούλιγκαν, ούτε οργανωμένος οπαδός» είπε η μητέρα του 18χρονου στο Star.

Αφού διέψευσε ότι τα ρούχα του νεαρού πλύθηκαν το επίμαχο βράδυ όταν επέστρεψε σπίτι του, η μητέρα του είπε ότι «δεν είμαστε εγκληματίες, είμαστε απλοί άνθρωποι. Μέχρι να μάθουμε ποιος το έχει κάνει παρακαλάμε να γίνει καλά (σ.σ. ο 31χρονος αστυνομικός), να το προστατεύσει η Παναγία για να μην υποστεί η μανούλα του ό,τι έπαθα εγώ εδώ και 11 χρόνια».

Επέμεινε, μάλιστα, στην θέση την οποία είχε διατυπώσει από χθες ότι «δεν είναι ότι δεν έριξε τη φωτοβολίδα, ενδεχομένως να μην είναι η δικιά του».

Στο Star μίλησε και ο πατέρας του 18χρονου και σημείωσε πως «όταν κάνεις μια ατιμία τρέχεις να κρυφτείς, εδώ λένε ότι πήγαινε και καυχιόταν».

Σύμφωνα με τον ίδιο ο 18χρονος είναι χάλια ψυχολογικά, «δεν θέλει να με δει, με ντρέπεται, λέει "δεν θέλω να δω τον πατέρα μου και να τον στεναχωρήσω».

«Σαν το πρόβατο πήγε, επί σφαγής» κατέληξε ο πατέρας του 18χρονου που έχει ομολογήσει οτι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση