ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αεροσυνοδός εξηγεί γιατί δεν πρέπει να βγάζουμε τα παπούτσια μας στην πτήση

Μια αεροσυνοδός αποκάλυψε τον ζοφερό λόγο για τον οποίο δεν πρέπει ποτέ να βγάζουμε τα παπούτσια μας μέσα στο αεροπλάνο

Ένα από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που κάνουν οι περισσότεροι επιβάτες κατά την διάρκεια μιας πτήσης, είναι να βγάζουν τα παπούτσια τους μέσα στο αεροπλάνο, προκειμένου να ταξιδεύουν πιο άνετα.

Ωστόσο, μια αεροσυνοδός που εργάστηκε για επτά χρόνια στη British Airways αποκάλυψε γιατί αυτή η συνήθεια είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος μέσα στο αεροπλάνο.

«Η πιο μισητή συνήθεια για μένα είναι όταν οι επιβάτες βγάζουν τα παπούτσια τους και μένουν ξυπόλυτοι μέσα στο αεροπλάνο. Δεν είναι μόνο δυσάρεστο για τους άλλους επιβάτες, αλλά και εξαιρετικά ανθυγιεινό για τον ίδιο.

Παρόλο που οι καμπίνες καθαρίζονται έπειτα από κάθε πτήση δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για απολύμανση και πιο αυστηρό καθαρισμό στο πάτωμα του αεροπλάνου. Δεν συνιστούμε να μετακινείστε ξυπόλυτοι μέσα στο αεροπλάνο ή φορώντας μόνο κάλτσες διότι δεν ξέρετε πάνω σε τι μπορεί να περπατάτε, ειδικά όταν αναφερόμαστε στην τουαλέτα», είπε.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο το πλήρωμα του αεροπλάνου που δυσανασχετεί όταν κάποιος μένει ξυπόλυτος, αλλά και οι υπόλοιποι επιβάτες. Σύμφωνα με έρευνα της Ocean Florida, το 44% των Βρετανών ανέφερε ότι το να βγάζει κάποιος τα παπούτσια του στο αεροπλάνο είναι σιχαμερό.

«Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη άνεση και καθαριότητα ενώ βρίσκεστε σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, είναι να φέρετε ένα ζευγάρι παντόφλες που μπορούν να φορεθούν κατά τη διάρκεια της πτήσης. Μπορείτε ακόμη και να τις κρατήσετε για να τις φορέσετε στο ξενοδοχείο ή στο δωμάτιό σας όσο βρίσκεστε μακριά, καθώς και κατά την διάρκεια της πτήσης επιστροφής σας στο σπίτι», τόνισε η Abby Dunn, Διευθύντρια Μάρκετινγκ στην Ocean Florida.

Πηγή: Gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση