ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αδιανόητο έγκλημα - Σκότωσε την τριών εβδομάδων κόρη του με βαλλίστρα

Νέα Υόρκη - Από την δολοφονική επίθεση τραυματίστηκε και η μητέρα του μωρού που το κρατούσε αγκαλιά

Για δολοφονία κατηγορείται ο 26χρονος Πάτρικ Προύντφριτ από τη Νέα Υόρκη καθώς φέρεται να σκότωσε την μόλις 3 εβδομάδων κόρη του με βαλλίστρα ενώ από το χτύπημα τραυματίστηκε και η μητέρα του παιδιού που το κρατούσε στην αγκαλιά του.

Η αδιανόητη δολοφονία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν η αστυνομία της Νέας Υόρκης δέχθηκε τηλεφώνημα στο οποίο γινόταν λόγος για τραυματισμό της μητέρας και του παιδιού.

Το βέλος από τη βαλλίστρα που εκτόξευσε ο 26χρονος ο οποίος είχε ιστορικό οικογενειακής βίας, χτύπησε το μωρό στο πάνω μέρος του κορμού του και βγήκε από τη μασχάλη με αποτέλεσνα να τραυματιστεί και η μητέρα του στο στήθος όπως αποκάλυψαν εκπρόσωποι της αστυνομίας.

Το ακόμα πιο ανατριχιαστικό είναι ότι ο 26χρονος φέρεται να έβγαλε από την πρίζα το τηλέφωνο προκειμένου να εμποδίσει την τραυματισμένη σύζυγό του από το να ενημερώσει τις αρχές.

Ο ίδιος, δε, μια εβδομάδα πριν το τραγικό περιστατικό είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι το «στυλ» του ήταν «να προστατεύει την οικογένειά του και τους φίλους του με κάθε κόστος».

*Φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο 26χρονος έχοντας αγκαλιά την κόρη του τρεις εβδομάδες πριν το φονικό

Οι διασώστες που έφτασαν στο σπίτι στο οποίο έγινε η δολοφονική επίθεση προσπάθησαν να σώσουν το βρέφος χωρίς, όμως, να τα καταφέρουν.

Μετά την επίθεση ο 26χρονος προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του το οποίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε δάσος σε μικρή απόσταση από το σπίτι αφού κόλλησε στη λάσπη.

«Είναι ένα από τα πιο ακατανόητα εγκληματα που έχουν διαπραχθεί από όσο μπορώ να θυμηθώ. Είναι μια τραγική υπόθεση που μας θυμίζει με τον πιο σκληρό τρόπο ότι η οικογενειακή βία είναι εδώ» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας με το κίνητρο του 26χρονου δράστη να παραμένει ακόμα αδιευκρινίστο.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση